Ferie – det er bare å bite tenna sammen!

Da er dagen for avreise til Gran Canaria kommet. Vi skal bo på fantastiske Anfi del Mar. Familieferie for meg er jo ensbetydende med en dårligere form fordi jeg mister mye hviletid alene, noe jeg trenger for å holde sykdommen i sjakk. Jeg har tidligere skrevet at jeg gruer meg til ferien, og kan ikke si jeg gruer meg mindre nå som vi er klare til å sette oss på flyet.

De siste to dagene har jeg forsøkt å hvile en del. Det er viktig for meg å spare opp energi i forkant. Vi har tatt en lang prat med barna om hvilke regler som gjelder på reisen ned, og hvilke hensyn vi må ta for at jeg ikke skal bli dårlig. Det er utrolig viktig for meg at kroppen og hodet ikke blir utsatt for stress. Derfor må vi ha god tid på flyplassen. Jeg fikk noen gode råd av en fin leser som oppfordret meg til å holde meg unna tax-free, og sjekke sist inn i fly for å slippe kø. Det er planen min nå!

Dersom jeg blir utsatt for det minste form for stress dvs dårlig tid, blir jeg fort kvalm, svimmel og får hodepine. Alle lyder og lys forsterkes enormt, og jeg begynner å kaste opp. Jeg blir svært fort sliten av inntrykk som skal fordøyes av hjernen. Alle fargene, lydene, menneskene som går rundt og lyset fra sterke lamper i taket, kan gjøre meg utslitt på et sekund. Det føles ut som om jeg har stirret på en dataskjerm i mørket i timevis eller gjennomgått en 5 timers skoleeksamen.

Mitt beste tiltak er nok øreproppene jeg ble tipset om, som skal fjerne bakgrunnsstøy. Disse kjøpte jeg på apoteket i går. De er beregnet på konsertdeltagere, folk i kontorlandskaper, de som betjener bråkete maskiner osv. Sanne får en sinnsykt høy frekvens på stemmen sin når hun blir ivrig. Håper proppene hjelper mot en unge i fistel!

FERIEHer er mine siste innkjøp til ferien: Gode sandaler beregnet på hovne bein (Skoringen), ørepropper (Apotek 1), Sommerkjole og Maybelline Babylipz med solfaktor (Cubus).

Sanne mente selv at hun hadde vokst i fra badedrakten og bikinien sin. Hun er en meget bestemt frøken som heller går i nettoen enn å gå i noe hun ikke liker. Klok av skade, ba jeg henne selv velge hva slags badetøy hun ville ha. Resultatet var jeg som mor ikke fornøyd med, og jeg syns det skremmende at de produserer dette i str 9-10. Men hadde jeg presset på henne noe annet, så hadde hun garantert spankulert naken ned på badestranden i ren protest. Så godt kjenner jeg henne!

Så da ble denne paljettsaken med svarte palmer da….

2014-06-24 20.43.41

Da er vi så klare som vi kan få blitt, og jeg håper dere vil følge oss på tur til Gran Canaria. Jeg sier som Wenche i Costa del Kongsvik, som forøvrig bodde på nabohotellet; “Det er bare å bite tenna sammen!”

rp_image.jpg

 

Snakkes fra Gran Canaria!

louise-300x113

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.