Farsdag: Gavetips fra NIVEA!

//Reklame//


farsdag1

Neste søndag er det farsdag. Den andre søndagen i november hvert år feirer vi i Norge våre biologiske fedre, stefedre. reservefedre, adoptivfedre, fosterfedre eller en spesiell farsfigur vi har i vårt liv. Dette er en tradisjon jeg verdsetter høyt.

En farsdagsgave skal gjerne være noe faren setter pris på. Den bør være mere som en oppmerksomhet fremfor en veldig dyr gave. Det er tross alt tanken som teller her!

Dette er definitivt ikke årets enkleste gave å klekke ut, men i år har jeg i samarbeid med NIVEA funnet frem til en flott serie med produkter å gi til far. Jeg har fått to sett jeg skal gi bort. Et sett får min kjære stefar fordi han alltid stiller opp for meg. Han er bunnsolid på alle måter, og han er en viktig brikke i livet mitt. Det andre settet skal våre barn gi til sin pappa. Robert er den viktigste personen i mitt og våre barns liv. Han trenger en påskjønnelse som dette.

De fleste menn bruker ikke mye hudpleie, og når de kjøper det så vil de gjerne ha så få produkter som mulig å forholde seg til. At prisen er god, er også en fordel. De er heller ikke altfor glad i veldig parfymerte saker. Dette er i hvert fall det inntrykket jeg sitter med.

farsdag2

NIVEA  MEN SENSITIVE MEN er en serie jeg føler oppfyller disse kravene til det fulle. Det finnes 5 produkter i denne serien, og 3 av de finnes i min farsdagsgave. De får også en hudkrem beregnet på menn fra samme merke.

NIVEA MEN SENSITIVE SHOWER GEL

Dette er en mild og oppfriskende dusjkrem for menn. Den er beregnet på sensitiv hud, men kan fint brukes av alle hudtyper. Dusjkremen lukter veldig godt og har en pleiende Bamboo-ekstrakt i seg. Den kan faktisk brukes både på kroppen, i ansiktet og i håret. Veldig greit å kun ha en flaske å forholde seg til i dusjen.

NIVEA MEN SENSITIVE AFTER SHAVE BALM

Dette produktet skal påføres etter barbering. Balmen er uten alkohol, og den har kamomille og hamamelis i seg som hjelper huden å roe ned. Den sies å trekke godt inn i huden og kleber ikke. Mange menn barberer seg med høvel, så dette må være et godt produkt for dem.

NIVEA MEN SENSITIVE PROTECT

Dette er en anti-perspirant uten alkohol. Alkohol kan som kjent tørke ut og virke irriterende på huden. Deodoranten har også en nydelig og maskulin lukt. 48 timers beskyttelse samtidig som den pleier huden gir en god forutsetning for at dette blir en favoritt her i huset.

NIVEA MEN CREME

Dette er en hudkrem for menn som skal hindre huden i å tørke ut. Den kan brukes både i ansiktet, på kroppen og på hendene. NIVEA har virkelig hatt fokus på å lage produkter som har flere nytteområder. De tar menns behov på alvor her.

Alle disse produktene får man i større dagligvarebutikker og hos VITA. De koster ikke mye, men jeg kan garantere at de vil bli tatt godt i mot.

Håper dette tipset var til hjelp, også vil jeg selv takke NIVEA for at dere lar meg gi så flotte produkter til to menn jeg er veldig glad i…

louise-300x113

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.