Familieprats goodiebag!!!

//Reklame//

rp_goodiebag-1024x7681.jpg

Goodiebagen fra Familieprat var helt super!

Det var så mye fint i den, og jeg fikk så vidt tatt en titt på torsdag kveld. Fredag morgen hørte jeg det rasle fra stua. Gabriel ble tatt på fersken med “hue nede i påsan”. Han var rimelig kjapp med å raske til seg det han mente passet han.

“Denne passer også meg, og den har bjørnespoooooor!” Favoritten hans ble nok denne herlige genseren fra Me&I. Det forstår jeg godt! Jeg fikk en utrolig kul lue som jeg VET kommer til å bli godt brukt i månedene fremover. Sanne fikk leppepomade i en frisk farge fra samme merke.

Vi fikk hele 10 par med sokker i utrolig kule farger fra Happy Socks. Her var det sokker i forskjellige størrelser fra baby til voksen. Det blir derfor sokker på barna, meg, niesen min, datteren til min venninne og en liten baby som kommer om noen mnd.

Jeg fikk også en slik flott bæresele til baby fra Gotland. Modellen heter Roma og den ser både solid og god ut for mor og barn. Du finner den blant annet HER. Jeg har jo ikke så små barn, og har ikke planer om noen flere heller, men jeg vet om ei venninne som muligens trenger en sånn på nyåret 😉

Ukeplan.no sponset Familieprat med en kjempe fin ukeplan som ble gitt som premie i en konkurranse vi hadde. Dessverre vant ikke jeg den, men jeg skal kose meg med å lese brosjyren her 🙂

Tusen, tusen takk til Familieprat og samarbeidspartnerne for alt det fine jeg og de andre bloggerne  fikk!

PS: Det lå to søte Toblerone-sjokkiser i bagen også, men de åt jeg på t-banen hjem 😉

louise-300x113

 

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.