Familieprats bloggevent februar 2015!

//Reklame//

eventfebforside

Nå har det gått noen dager siden mitt siste blogginnlegg, og det er rett og slett fordi helgen har vært så begivenhetsrik. Jeg trenger noen dager på restituere meg, og jeg har fortsatt bly i kroppen. Men jeg vil heller fortelle om alt det fine jeg har opplevd istedet for å jabbe om sykdommen som jo alltid er der. 

Det finnes noen begivenheter det er verdt å ligge langflat for. I helgen var jeg på to av disse, og det er den flotteste helgen jeg har hatt på maaaaange år.

På fredag var det nemlig Familieprats bloggevent igjen. Denne kvelden hadde jeg gledet meg til veldig lenge, og det var verdt å ligge isolert noen dager. Som forrige event, var dette lagt til toppsuiten på Thon Hotel  Oslo Panorama. Nydelig utsikt over Oslo, god mat og vin, flotte jenter og masse latter slår aldri feil. Jeg fikk endelig mulighet til å hilse på herlige Cathrine. Hun deler ikke bare to av mine diagnoser med meg, men hun har jaggu den samme humoren også. Galgenhumor er viktig når man er syk, og det er ingen som ler så rått av egne sykdomsopplevelser som Lindah, Cathrine og jeg. Det er faktisk slik man overlever i dette gamet.

Fru Jakobsen inntok stolen tvers over bordet som sist – til stor glede for meg selv. Hun er stor inspirasjon for meg både som menneske og som blogger. På den andre siden satt Fru Sjue -firlingmammen sammen sin koselige venninne Evelyn. Utrolig trivelige folk som Lindah og jeg hang med resten av kvelden. Sammen med oss satt to tøffe damer til; Helena og Linda. De har jaggu 16 barn til sammen! RESPEKT!!! 

Fikk også pratet en del med Veronika og Rebekka. Kjempe trivelige og morsomme jenter!

eventfeb2

Barnevaderen.no bidro med regnbukse og gummistøvler til oss. Jeg venter nå spent på et sett til Gabriel i hans størrelse. Den skal jeg fortelle mere om når den kommer 🙂

eventfeb1

Hvert event føles ut som en julaften for meg! Så mye flotte samarbeidspartnere og gaver til oss. 

eventfeb4

Vi fikk et foredrag om hvordan Natural Cycles fungerer. Dette er et prevensjonsmiddel som baserer seg på kroppens temperatur som man måler og legger inn i en app på mobilen. Veldig greit med prevensjon uten hormoner, og dersom man gjør dette på rett vis så er dette en sikrere metode enn p-piller. Vi fikk hvert vårt sett og 6 mndrs abonnement på appen. Tusen takk!

eventfeb5

Aktiviteterforbarn.no er en spennende nettside som gir deg oversikt over familieaktiviteter man kan besøke rundt om i Norge. Planlegger man å reise på ferie eller turer med barn og man ikke er kjent på stedet man skal, så er dette nettsiden å besøke.

first

Denne doningen fra Firstbike hadde Gabriel dødd for! Balansesykler er i vinden som aldri før, og denne er både stødig og tøff.

eventfeb13

Inneholdet i goodiebagen taler for seg selv… Så utrolig mye fint vi fikk fra flotte samarbeidspartnere.

Tusen takk til:

Vidunderbarn.no

Se, jeg vokser!

MAM

KappAhl

Amvina

Coolstuff

Jollyroom

Polarn O. Pyret

Go Baby.no

Natural Cycles

Firstbike

Cold Zyme

Barnevaderen

Erica, Hanna og Trine Lise i Familieprat : Dere er toppen! Vi sees igjen i mai:-)

*

Da eventet var ferdig, bestemte Lindah og jeg oss for å booke rom på hotellet. Veldig mange av jentene kom langveisfra, og overnattet dermed på samme sted som eventet var. Det er jo ikke så ofte vi sees, så vi tok turen i resepsjonen og møtte på søte Caroline. Hun fikses det flotteste rommet vi har sett til en god pris!

eventfeb12

eventfeb11

Snakk om konge-terrasse!

eventfeb6

Det er ikke ofte jeg drikker strawberry-daiquiri, men denne var veldig god og Rebekka var helt enig som dere ser 🙂

eventfeb9

Småbarnsmødre på tur!

eventfeb10

Michelle er et fantastisk herlig vesen. Interessant og reflektert tross sine unge år.

eventfeb8

Takk for sist: Line Merethe, Lindah, Veronika, Michelle, Rebekka, Malin, Linn, Christine og Evelyn for et utrolig morsomt eventnachspiel 🙂

louise-300x113

Kommentarer

18 Comments:

 1. FOR en kveld!! Takk for at jeg fikk bli bedre kjent med deg, gleder meg til neste gang 🙂

 2. FOR en kveld!! Takk for at jeg fikk bli bedre kjent med deg, gleder meg til neste gang 🙂

 3. medhjertetpaarettsted

  Var utrolig moro å treffe deg også! GUD det er herlig å le.
  Synd formen ikke var på topp den helgen, men kommer tilbake sterkere. Watch out! 😛
  Mai er en bedre måned, så da blir nok Oslo utrygg som aldri før.
  Håper vi sees da!

  • Jeg forstår godt at den ikke var på topp. Nettopp det er jo problemet vårt, men nå leste jeg jo hos deg at du skal bo på hotellet neste gang og det har jeg tenkt til også. Da kan vi ta det piano og kose oss på dagen. Det gleder jeg meg skikkelig til altså 🙂

 4. medhjertetpaarettsted

  Var utrolig moro å treffe deg også! GUD det er herlig å le.
  Synd formen ikke var på topp den helgen, men kommer tilbake sterkere. Watch out! 😛
  Mai er en bedre måned, så da blir nok Oslo utrygg som aldri før.
  Håper vi sees da!

  • Jeg forstår godt at den ikke var på topp. Nettopp det er jo problemet vårt, men nå leste jeg jo hos deg at du skal bo på hotellet neste gang og det har jeg tenkt til også. Da kan vi ta det piano og kose oss på dagen. Det gleder jeg meg skikkelig til altså 🙂

 5. Woop woop fasiken vad kul vi hade. Och vilket rum vi fick. Helt topp. Tror inte jag kan följa med i maj då det är dagen före jonis födelsedag. Men ska se vad jag får till

 6. Woop woop fasiken vad kul vi hade. Och vilket rum vi fick. Helt topp. Tror inte jag kan följa med i maj då det är dagen före jonis födelsedag. Men ska se vad jag får till

 7. Ja takk for en råkul kveld 😉 det var bare kanon bra, og rommet deres var bare helt supert, det fortjente dere absolutt. Gleder meg til neste gang, klem 😉

 8. Ja takk for en råkul kveld 😉 det var bare kanon bra, og rommet deres var bare helt supert, det fortjente dere absolutt. Gleder meg til neste gang, klem 😉

 9. Tusen takk for en fantastisk morsom kveld 🙂 Gleder meg allerede kjempe masse til mai for å møte dere igjen 🙂

 10. Tusen takk for en fantastisk morsom kveld 🙂 Gleder meg allerede kjempe masse til mai for å møte dere igjen 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.