Etter den søte kløe, kommer den sure svie…

humor_2341

Jeg holdt ut lille julaften og julaften, og burde være fornøyd med det….

Men jeg har vært så dårlig siden at jeg nesten angret på hele greia. Trodde jeg var nær ved å daue natt til 1. dag av feber, kvalme, smerter og hodepine. Jeg lå i senga og skalv over hele kroppen. Juleferie hvor barna er hjemme, lager jo også en større “belastning” i form av økt lydnivå. Nå har min snille mann tatt de med i akebakken for at jeg skal få litt ro før juleselskapet etterpå. Må prøve å komme meg i dusjen, og  jeg håper jeg klarer å karre meg opp til svigers om noen timer. 

Det er så vanskelig å skulle fordele energien når man blir utsatt for full tapping hele tiden. Det verste er at jeg ikke får vært med barna i akebakken eller spist frokost med de samlet på formiddagen. De begynner jo å bli vant til å ha en syk mor, men det skjærer i hjertet når jeg hører minstemann si at han vil ha plassen ved siden av meg…og jeg vet at den plassen vil være tom denne frokosten også.

Ønsker dere en fin 2. juledag!

louise-300x113

Kommentarer

2 Comments:

  1. Riktig god jul Louise! Fine gaver du fikk til jul! Og en ekstra hilsen til mannen som er gull verdt for deg

  2. Huff, nå kjente jeg at tårene skikkelig presset på her 🙁 God klem til deg, vennen <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.