Endelig en GOD dag…

Etter mange dårlige dager, har jeg endelig en god dag. Det har jeg jaggu fortjent, og jeg lever nettopp for disse gode dagene som dukker opp en gang i blant. Det er fort gjort å overgå sin energievne når kroppen ikke føles blytung, og jeg er vel viten om at det er akkurat det jeg gjør i dag.

Allikevel velger jeg å bruke energi på denne dagen. Barna trenger det, og jeg trenger det. Vi har nemlig to av mine herlige tantebarn på besøk. Dette har vi ventet lenge på, og gledet oss til i lang tid.  Det er rørende å se båndene de har til hverandre. Vi har i skrivende stund 4 barn her, tillegg til nabojenta. Det går overraskende bra da de er flinke til å leke med hverandre.

Vi har akkurat gått til Østensjøvannet for å mate svanene. Svanene er jeg nemlig ikke så redd for….merkelig nok siden de kan være ekstremt hissige. Jeg har aldri vært så nær en svane før, som det jeg var i dag. Det skal sies at fuglene som lever rundt Østensjøvannet er fredet, og de er vant til å omgås mennesker.

Deler noen av dagens bilder med dere:

sanne hermine

 

I morgen kommer støyten, men det er greit. Jeg velger å nemlig å leve akkurat HER, akkurat NÅ!

louise-300x113

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.