En ny ninja på Abildsø Ninjas har slengt seg med i cup-eventyret!

bruk

Denne lille karen spilte sin aller første cup for Abildsø IL i helga.

Han hadde gledet seg i flere måneder til å være med på Manglerud Cup. Det er stort for en 6-åring å spille fotball på kunstgressbane med tilskuere og ordentlig dommer. Til vanlig trener de nå i gymsal med hjørnefotball. Han var dårlig kvelden før og gjennom store deler av natten, så jeg hadde egentlig forberedt meg på at han ikke ville orke. Men han orket å spille tre av fire kamper. Han scoret mål, tok skli-taklinger og var en glimrende keeper. På sideslinjen stod en stolt mamma og pappa, besteforeldre på begge sider, tante, onkel og fettere.

Skikkelig heiagjeng!

IMG_9255

Det betyr enormt mye for meg å få kunne delta på dette. Jeg ble utrolig sliten, men det var det verdt. Det er var en utrolig effektiv og fint gjennomført cup til tross for at det var mange lag med. Arrangøren og lagets trenere gjorde en fantastisk flott jobb, så da var det jo bare for a mor her å kjøre 5 min opp til hallen, heie og drikke kaffe 😉

Nå står det en flott pokal på hylla til lillemann og han er super stolt av laget og egeninnsatsen.

Det ble både seier og noen tap, men det viktigste for meg er at det er gøy 🙂

Nå har jeg noen sure fotballsokker og en møkkete drakt å vaske, så jeg får dra meg bort til vaskemaskinen.

Ha en god søndag 🙂

vinrod-underskrift2

Kommentarer

2 Comments:

 1. Hipp, hurra for første mål!! Det er stas!! Daniel også syns det var super stas med første cupen han deltok på, pokalen står stadig i vinduskarmen. Nå med flere. Jeg syns det er utrolig moro å være med å heie! Jeg digger det!

  En flott fotballgutt, dere har!
  Linn/FruBevers Hverdag som daglig leder i fam. O.J. recently posted…Ditt beste tips for å få i barn medisin?… ÅPEN BARNEHAGE idag … @FruBeversHverdagMy Profile

 2. Jeg får så vondt av deg når jeg ser hvor sliten du blir, men samtidig så blir jeg så glad over hvordan du prioriterer og hvordan du ser på livet.

  Du gjør meg ekstra takknemlig.

  Klem!
  Avdelingholt/ Anja Holt recently posted…Kolonial.no funketMy Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.