En nisse-haters advent!

2016-11-30-17-40-32

I dag er det 1. desember, og det betyr at adventstiden er i full gang.

Det betyr også at det tyter frem julepynt alle steder hvor jeg befinner meg. Julepynt er forsåvidt greit, men det finnes ett unntak: nisser! Jeg kan ikke fordra nisser. Faktisk liker jeg nisser like lite som fugler. Jeg har vært redd nisser siden pappa dukket opp på julaften iført en maske av papp med påmalt skjegg og blasse, blå øyne med hull i. Fy fader, hvor redd jeg ble!

Jeg har omsider lært meg å se sjarmen i barnas dassrull-nisser. De får lov å stå fremme sånn et par dager i jula. Jeg kjøper heller ikke etiketter eller julepapir med nisser på. Gavene fra meg kommer alltid i gullpapir med sløyfer og kjærligheter som pynt. Man må jo ikke ha nisser til jul. Neida, man kan ha engler! Gull, sølv, lys og engler. Hjemme hos oss nå er det masse lys, både levende og elektriske. Julestjernene i vinduene er på plass, og nærmere julaften kommer det et velduftende juletre inn i stua. Adventsstaken mekket jeg sjøl på søndag, og den nydelige kalenderen er egentlig et julekort med luker som jeg fikk i posten i går av min gode venn Inger. For en genial idè å lage julekort som også funker som adventskalender. Jeg ble så glad da jeg åpnet det kortet og så at det var sendt som en oppmuntring i adventstiden – bare til meg! Det er kjærlighet, vet du.

Så forresten nå at Robert hadde satt på plass en dassrull MED nisser på på begge toalettene våre her hjemme. Nå gjelder det å gå mye på do de nærmeste dagene. De rullene der skal jeg blir kvitt raskt som tusan.

I dag åpner adventskalenderen til bloggnettverket mitt, Inspira. Første luke er allerede åpnet, og den finner dere hos Ønskemor som driver bloggen Mitt Storkebarn. Trykk på bloggnavnet, og meld deg på! Du har dagen og kvelden på deg 🙂 Følg henne gjerne på Facebook HER og på Instagram @onskemor

I natt kl 00.01 åpner min kalenderluke her på bloggen. Det er nemlig min blogg som har luke den 2. desember. Du kan melde deg på fra den åpnes kl 00.o1 og til 3. desember kl 12.00. Da trekkes premien via random.org.

Jeg kommer til å dele linkene til alle lukene fra de aktuelle bloggerne på min Facebook-side. Jeg vil derfor oppfordre dere til å like Faceboksiden min slik at dere får med dere alle lukene. Den finner dere HER 

Noen dager er det flere enn en blogger som har adventsluke, og på julaften har alle bloggerne en ekstra fin gave å dele ut. Det er utrolig mange fine premier, så jeg håper dere vil bli med. Se etter linker på Facebook-siden min altså.

Jeg ønsker dere en fredfull adventstid – med eller uten nisser 😉

vinrod-underskrift2

Lik gjerne siden min på Facebook HER

Følg meg gjerne på Instagram @louiseslilleverden

Kommentarer

2 Comments:

  1. Jeg tåler nisser og engler men ikke hvite juletrær eller fargede lys. Men jeg demonterer ikke andres. 😉
    Avdelingholt/ Anja Holt recently posted…En selgers juleevangeliumMy Profile

  2. Ha ha ha! Anja: ser det for meg.. at du demontere naboens blinkende hvite juletre ?? Jeg er inne noe spesielt fan av nisser selv. Jeg er glad i minimalistisk pynt og hater rødt! (Så sant det ikke er på noen super hotte Loubotin sko eller på neglene mine når jeg brun og fresh) så her går det i hvite lys. Massevis av lys! Jeg eeeelsker stearinlys!
    Linn/FruBers Hverdag som daglig leder i fam. O.J. recently posted…Spente gutter, 1.pakken i kalenderen @FruBevers hus imorges!My Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.