En materialist sin store glede!

 

Som de fleste av dere vet, elsker jeg vesker og tilbehør.

Jeg laget nylig et innlegg om min vakre Mulberry pocket book, og i dag lå det enda en ting i postkassa som fikk mitt materialist-hjerte til å slå ekstra slag.

Jeg er nemlig stolt eier av en Mulberry Small New Bayswater i farge oxblood som jeg kjøpte hos Mulberry Oslo for 3 uker siden. Den passer meg helt perfekt. Den er lett å bære (veier lite), holder formen sin og har en nydelig farge. Den er liksom toppen av kaka for meg! Jeg kjøper jo en del vesker og tilbehør, men jeg har aldri mye av gangen. Jeg har nemlig en egen policy om at det jeg bruker av penger på dette kun skal komme fra: penger jeg tjener på bloggen, penger jeg får i bursdag/julegave og/eller penger fra salg av ting jeg selger. Ergo måtte jeg selge litt av det jeg hadde for å få kjøpt denne. Ellers er den finansiert av pengegaver fra min 35 års dag.

Man må passe godt på sine skatter, og det skal jeg love deg at jeg gjør. Jeg kjøper egen hardware-beskyttelse fra The Handbag Haven, masse pleieprodukter fra Love Lolo og selvfølgelig liner fra Mono – Luxury Handbag Accessories.

Og det var nettopp en slik liner som lå i postkassa i dag.

Jeg syns den er så fin!

Den er altså spesialsydd til meg av ei dyktig dame i England. Fargen er beige, den har tre lommer og en nydelig hjertepynt på.

Det var Gemma, syersken, sin idé å ta utgangspunkt i veskepynten Sanne valgte på “Sanne og mamma”-dagen vår. Hun laget hjertene med inspirasjon fra veskepyntens hjerter.

Jeg blir alltid så imponert over Mono sine linere fordi de passer helt perfekt på millimeteren i veskene. Man trenger bare å oppgi hvilken veskemodell man har og hvilke farger man ønsker, og vips så er den laget til deg. Den er i tykk, stiv filt og håndlaget i UK. Prisen på 440 kr inkludert porto til Norge er så vel verdt pengene for meg. Om du vil kjøpe en selv så kan du sende en melding her. Når man kjøper en veske til flere tusen, bør man også ha penger til å ta vare på den.

Så hvorfor er baglineren så viktig for meg:

* Den beskytter vesken innvendig

* Den sørger for orden i tingene mine

* Den hjelper skinnet å holde på sin struktur

* Den gir en personlig touch

Et lite tips til mine veskevenner i dag altså.

Jeg vet jo at jeg ikke er alene om å elske vesker og ting generelt. Jeg kunne sikkert gitt fra meg den ene nyra mi for en veske jeg liker liksom. Jeg er heller ikke redd for å innrømme at jeg er materialist. Der er Robert og jeg stikk motsatte av hverandre.

Men som jeg sier: flotte vesker gir meg også en opplevelse. En opplevelse av glede!

 

 

Kommentarer

8 Comments:

 1. Ha! Så SMART! Jeg har aldri tenkt på at jeg kan ha sånn!!
  Jeg har kun en suuuuper dyr veske, en LV veske jeg har hatt i maaange år og en del rimeligere varianter fra Marc Jacobs. Men hat siklet på en ny LV jeg har veeeelig lyst på – men det får bli om maaange år tror jeg!
  Linn / frubevers hverdag som daglig leder i familien O.J.t recently posted…Skogstur med miniklanen, bivoks, kaniner og pølse i vaffel!!!My Profile

  • Drit smart den der! Skal deg et syltetøy glass og hiv noen slanter på en gang i blant, selg veskene du ikke bruker, selg annet du ikke bruker, og vips så har du ny veske 🙂

 2. Fasinert.. er altså så mye her i verden jeg ikke visste fanteS..
  Livet i Casa Didriksen recently posted…Søndag, snart mandagMy Profile

 3. Jeg hadde en sånn “liner” tidligere. Slet den ut. Denne var ikke spesialsydd men gjorde at jeg kunne bytte veske daglig!

  Hadde helt glemt den, jeg!

 4. Og en sånn innsats hear jeg tenkt hadde vært lurt, selv om jeg ikke har veskedilla. Jeg er litt rotete og må ha ting på fasteplasse for at dagen skal løpe smertefritt. Og det å flytte lommebøker, almanakker og andre ting fra en veske til en annen ville jeg tro hadde gått mye lettere om jeg hadde en slik innsats. OG så finnes det faktisk, – utrolig
  Nann Karin recently posted…Høstferiens historietime, – Midtskogen, Nybergsund og EidsvollbygningenMy Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.