En liten “terapeut” på fire bein…

Dyr burde vært på blå resept!

Etter at Sanne kjøpte den lille chihuahuaen sin, har jeg fått en bestevenn.

Dette er min takk til Kasper:

Kjære Kasper!

Etter at du flyttet inn til oss, har du gitt livet mitt ny mening. Du har en betingelsesløs kjærlighet for alle rundt deg. Hver dag våkner du blid og glad, og du får hele familien i godt humør selv om det er tidlig på morgenen. 

På mine dårlige dager hvor ME`n herjer i kroppen min, legger du deg inntil meg og trøster. Du sover hele formiddagen sammen med meg i senga, og noen ganger må jeg vekke deg i 12-tiden for at du skal få gå ut og tisse. Jeg ligger på gresset mens du løper rundt og utforsker. Du er alltid der jeg er og passer på. Du hører på meg snakke til deg og legger hodet på skakke når jeg synger. Du slikker meg på armen når jeg gråter fordi jeg er dårlig, og logrer med halen når du ser jeg er glad.

På gode dager er vi ute og leker på gresset. Du er en glad hund som er fornøyd bare du får masse kos og en grillpølse i ny og ne. Du ødelegger aldri noe og er veldig snill, bortsett fra når du stikker av med tøyet jeg sitter på badegulvet og bretter.

I skogen koser du deg, og du venter tålmodig på meg når jeg ikke orker å gå så fort. Du løper aldri fra meg, og passer alltid på at jeg kommer rett bak.

I dag besvimte jeg på kjøkkenet med et fullt Pepsi Max-glass i handa. Takk for at du løp bort og slikket meg i ansiktet og dro meg i håret til jeg våknet. Takk for at du varslet Gabriel og Robert slik at jeg fikk hjelp. Etter det har du ikke veket fra meg et sekund. Du fulgte meg på badet, på do og pep ved senga helt til jeg tok deg opp til meg. Du har sittet ved beina mine under alle måltider, og du har lagt oppå meg store deler av dagen.

DET er det jeg kaller en bestevenn, og tusen takk for det ble deg, Kasper!

Kommentarer

4 Comments:

 1. Helt enig med deg, – et dyr er god medisin.

  Det er ingen som er så glad for at jeg kommer tilbake, som hunden vår. Det danses, logres og vises hvor betydningsfull man er. Ingen trøster meg så godt som hunden vår.
  Da pappa satt mat i halsen og sluttet å puste så gjødde hun helt til det kom hjelp. Jeg er glad for henne, at hun dilter etter meg hvor jeg enn går og det at hun alltid viser hvor viktig hun synes flokken sin er.

  • Tenk det! At de kan være en så stor ressurs for oss. Etter at jeg besvimte og han forstod alvoret, har han fotfulgt meg hele tiden. Like glad i han som i barna mine. Og vi har kun hatt han 4 uker🐾

 2. De som sier hunder “bare er ett dyr” har aldri eid en hund. <3
  Avdelingholt/ Anja Holt recently posted…Fridager tar på!My Profile

 3. En hund er menneskets aller beste venne 💙
  Kasper er minst like heldig som har fått dere som familie!
  Linn/FruBevers Hverdag som daglig leder i fam. O.J. recently posted…Temafest: cowboy eller indianer? Forlag til annet tema?My Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.