En kjærlighetsgave fra min mann!

hjerte2

Jeg har altså fått en kjærlighetsgave av min kjære mann!

Robert og jeg har vært sammen i snart 12 år, og gift i over 8 av dem. I går kom han hjem med en gave jeg satte stor pris på. Han fikk nemlig et Presentkort på jobben sin i julegave sammen sjokolade, vinglass og vin. I går tok han derfor turen til Storosenteret for å handle seg litt klær og diverse for gavekortet.

Men han kom også hjem med en søt liten pose fra gullsmed David-Andersen. I posen lå verdens fineste gave…

68344_Bj_rg_jewellery_Anatomisk_hjerte_Bj_rg_Jewel_1

I gaven lå et anatomisk hjerte fra Bjørg Jewellery.

Dette er den minste størrelsen i 925s forgylt med rosegull. Så nydelig og så spesielt. Jeg liker så godt sølvplaten på kjedet hvor det står “ab imo pectore” på latin -som betyr “fra dypet av mitt hjerte”.

Jeg har ønsket meg dette hjerte lenge, så det var utrolig fint gjort av han å kjøpe det til meg bare fordi han hadde lyst…

Tusen takk, kjære!

I går var det også 8 år siden jeg mistet min kjære bestemor som følge av hjertesykdom. Jeg vil bære hjertet til minne om kjærligheten fra dere begge.

louise-300x113

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.