En annerledes morsdag og blomsterbud på døra!

Morsdagen startet med et nydelig hjemmelaget kort fra barna mine på 10 år og 6 år.

De hadde laget kortet sammen, og Sanne hadde til og med sørget for at Gabriel både fikk skrive og tegne på kortet. Vanligvis er det hun som står for alt. Gaven kom senere på kvelden i forbindelse med at jeg samlet et par mødre til for en kveld med Mary Kay-produkter flott presentert av Silje Pettersen.

Vi fikk prøve både hudpleie, sminke og rensemaskin. Silje sminket meg så fint til me&i-treffet, og jeg hadde lyst til å bli bedre kjent med produktene. Jeg opplever Mary Kay-produkter som gode for huden, og sminken sitter som støpt. Om du har lyst til å vite mer, så er du hjertelig velkommen til å besøke Silje sin Facebook-side HER. Hun har nettbutikk også som du kan ta en titt på HER.

Nydelig jente som kjenner produktene svært godt, og som er veldig flink til å plukke ut produkter ut i fra hudtype og hudfarge. Med 100% fornøydgaranti, god veiledning og mulighet til å prøve ut produktene før man handler så har man ingenting å tape.

I går på Valentines Day kom det jaggu i meg blomsterbud på døra!

Kællen hadde slått til med en stoooor rosebukett til a mor. Så nydelig!

Jeg hadde sørget for 3D kort og en søt liten sak til han.

Formen de siste tre dagene har vært ekstremt dårlig, så jeg orker ikke skrive noe mer dessverre. Håper dere har hatt noen fine dager, kjære lesere.

Kommentarer

2 Comments:

  1. Så koselige bilder og du er så flink til å ta vare på deg og dine. Veldig godt å se at det går begge veier. Håper du får en bra dag i morgen!
    Avdelingholt/ Anja Holt recently posted…Så ble jeg lurt igjen!My Profile

  2. Så omtenksom mann du har! Og så flinke barna har vært å laget kort! Det finnes ikke noe mer hyggelig en sånne hilsner fra barna ?
    Eg har også prøvd MK produktene, men huden min likte de ikke ?
    Linn/FruBevers Hverdag som daglig leder i fam. O.J. recently posted…Gjesteinnlegg fra coach, pedagog og bestevenn(BARNEKREFT) Den internasjonale barnekreftdagen er idag!My Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.