Dvask småbarnsmor i playsuit…

Jeg trodde aldri jeg kjøpe eller vise meg i offentligheten med et sånt plagg. I mitt hode passer jumpsuit og playsuit kun til barn, eller til sylslanke berter under 20 år. Men så kom jeg over en på Vero Moda for noen dager siden, og lot meg friste.

Syns egentlig den satt helt greit på, og den var vannvittig behagelig. Kjøpte faktisk en i fersken og en i svart. Prisen var kun 150 kr pr. stk, så da kunne jeg unne meg to. Jeg ligger jo ekstremt mye i horisontalen hver dag, og disse funker utmerket som pysj også.

Gleden over mine to nye plagg var ganske stor, helt til jeg kom hjem…. Jeg tok på den svarte for å vise resten av familien, og Sannes reaksjon sier alt:

 

2014-06-12 22.22.37

Som dere ser, har hun et lik variant fra Cubus. I følge henne så kan ikke voksne gå med sånne plagg. Jeg får svelge kamelen ved å oppleve latter og skuffelse. Disse liker jeg, og dette er min sommer-favorittplagg nr 1 🙂

 

NB: Husk å melde dere på konkurransen om tyllskjørtet, om dere ikke har gjort det alt: HER

louise-300x113

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.