Dublin del 4: Nydelige Ladurèe!

l2

Jeg elsker virkelig makroner!

Verdens beste og søteste makroner kommer fra det franske, verdenskjente konditoriet Ladurèe. Dette konditoriet har flere filialer rundt omkring i verden. Man finne det i Harrods blant annet. Dublin har også en liten butikk i Brown Thomas. Jeg  gledet meg enormt til å besøke den bittelille butikken deres for å suge inn de vakre fargene og spise de gode makronene. Bare det å se denne flotte disken, gav meg mentalt påfyll 🙂

l4

I tillegg til makronene så hadde de både hjemmelaget konfekt og syltetøy. Jeg kjøpte et glass marmelade og 6 makroner til mamma og far som takk for at de passet barna våre mens vi var på tur. Alt kom i de lekreste boksene man kan tenke seg. Jeg var strålende fornøyd med gaven 🙂 Gøy å gi noe annet enn taxfree sjokolade liksom.

l3

Jeg samler på veskepynt, og da var det jo en selvfølge at jeg måtte kjøpe med meg en av de mest kjente veskepyntene som finnes. Forrige gang Robert var i London, fikk jeg en i sort og brunt. Denne gangen valgte jeg en i rosa og rødt. Jeg elsker disse veskepyntene av hele mitt hjerte, og bruker de flittig. 

l1

Jeg anbefaler dere å ta en tur innom Ladurèe om dere skulle befinne dere i Paris, London eller Dublin. De har sikkert utsalgssteder i andre byer også.

Så vakkert – og så utrolig godt!

louise-300x113

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.