Dublin del 3: Barnas gaver fra Penneys!

Penneys er den irske versjonen av Primark. Det eneste som skiller dem er navnet. De har samme nettside, og det står Primark på alle prislappene. De som kjenner meg, vet at jeg elsker Primark. I år bugnet det av Frost-klær til både gutter og jenter. Sanne ville egentlig ikke ha noen kjole, men hun var storfornøyd da hun så hva vi hadde kjøpt.  Penneys var faktisk den eneste butikken jeg orket å besøke, i tillegg til Brown Thomas. Noen julegaver og “reisegaver fra tante og onkel”-gaver ble også handlet inn.

Penneys har flere butikker i Dublin. Vi besøkte den store butikken som ligger på nordsiden av kanalen (like ved The Church). Gaten heter Mary Street, og butikken ligger ved siden av et kjøpesenter som heter Jervis.

Vi handlet utrolig mye, men her er barnas favoritter:

2014-11-23 20.42.13

Deilig fleecedress med Frost-motiv til gutt. Denne har han brukt som innedress over ull i barnehagen alt. Mulig det egentlig er en pysj, men det bryr ikke Gabriel seg om.


2014-11-23 20.43.39

Julekjolen er i boks!

Lyst til å lese mer fra turen til Dublin? Det kan du gjøre HER og HER

louise-300x113

Kommentarer

2 Comments:

  1. Hei☺jeg lurer på om det finnes en nettbutikk hvor man kan kjøpe den Olaf kosedressen?☺

    • Hmmm, jeg vet faktisk ikke! Primark/Penneys har jo ingen nettbutikk, men du kan prøve å søke på ebay. Der har jeg funnet tilsvarende kosedresser før. Barna her har ulike typer av dem, og de bruker de hele tiden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.