Dublin del 1: Mulberry & Brown Thomas

rp_m-1024x7681.jpg

Da er Robert og jeg hjemme igjen fra en fantastisk helg i Dublin!

Det har vært en kjærkommen avveksling full av inntrykk, mentalt påfyll, god mat og drikke, shopping og kjærlighet.

Jeg har så mye å fortelle dere om denne fantastiske byen, så jeg velger å dele opp innleggene for å få med alt. Jeg vil starte med å vise dere mine søte Mulberry Antony som jeg kjøpte på fredag. Dette er en veske jeg har sett på lenge, og som er en julegave på forskudd fra den fine familien min. Dette er den minste modellen og fargen er sjokolade. Utsalgsprisen er 600 EUR.

Skal man kjøpe dyre ting i utlandet, er det viktig å få med taxfree`n. Jeg fikk i tillegg 10 % avslag på vesken da dette var utstillingsmodellen, og den siste de hadde hos Brown Thomas. Med dette avslaget og momsen man får igjen, så sparte jeg hele 1000 kr på å kjøpe den i Dublin.

Brown Thomas er et kjøpesenter av den eksklusive sorten i Dublin. Det ligger på sørsiden av kanalen i en gate som heter Grafton Street. For meg er det en stoooor opplevelse å gå inn døren der. I første etasje finner man vesker, solbriller og skjerf fra alle mulige luksusmerker man kan tenke seg. I tillegg har flere butikker egne små avdelinger man kan besøke. Louis Vuitton, Hermes, Prada, Miu Miu og Celine har bl.annet slike avdelinger. Jeg kunne sikkert gått rundt i timesvis dere inne å bare sett og luktet på de fine veskene. Dessverre får man ikke ta bilder der. Veldig synd for nå har de pyntet så nydelig til jul.

I etasjene oppover finner man klær, sminke, leker, julemarked, restauranter osv. Jeg kjenner jeg blir helt matt i kroppen av å tenke på hvor flott det er. Første gangen jeg var der for noen år siden, fikk jeg faktisk tårer i øynene.

Pengene går fryktelig fort på slike steder. Jeg kjøpte bursdagsgave til mamma, vesken og noen fine saker på Laduree der. Robert handlet i tillegg noen julegaver.

For en glede for denne veskegale jenta her!

louise-300x113

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.