Drømmedag!

I dag fyller bloggen min 1 år, og det har vært en spennende, morsom og lærerik reise. Jeg har fått nye venner og blitt kjent med hyggelig samarbeidspartnere. Å skrive er en god trening for meg med tanke på koordinasjon, hukommelse og ordforråd. Jeg kommer derfor til å fortsette med bloggen så lenge jeg syns det er meningsfylt og morsomt.

På lørdag hadde jeg en kjempe fin dag med familien min. Jeg har vært ganske dårlig denne uken, men på lørdag fikk jeg altså 3-4 gode timer med kvalitets tid. Jeg vil gi dere et bildedryss over hva dagen innebar. Alle aktivitetene er faktisk basert på noe av det jeg liker best her i verden.


2

Vi hentet først drømmevesken min hos Mulberry. I løpet av de siste ukene har jeg solgt mine Mulberry-vesker til fordel for denne. Resten tok jeg av arvekontoen (tusen takk bestemor og bestefar). Dette er altså en sjokoladefarget Bayswater med den nye typen brass hardware. Servicen er alltid på topp hos Mulberry i Akersgata, og jeg fikk faktisk så mye pleieprodukter at jeg har i mange år fremover. Jeg har også fått litt tilbehør av Robert som jeg skal vise dere i senere innlegg.


1

Posen med veske og masse pleieprodukter fra Collonil var så tung at Robert måtte bære. Jeg gikk bak og koste meg ved synet av mine favorittmenn 😉

8

Jeg har en datter som ønsker å bli konditor når hun blir stor. Vi har snakket lenge om å besøke Pascal sitt konditori i Tollbugata. Hun har sett på programmet som har gått på tv, og har gledet seg lenge til et slikt besøk. Det ble en veldig positiv opplevelse. Nydelige kaker, flott interiør og veldig hyggelig service. Jeg elsker konditorier selv, så måtte ta masse bilder.

4

5

6

7

10

11

12

9

13

Sanne klarte å lure faren sin til å ta med et brett med 12 makroner hjem også. Det finnes ingenting bedre enn makroner her i verden!

3

Etter disse to stedene, var det på tide og komme seg hjem. Jeg fikk hvile noen timer før ESC startet på tv. Jeg er en svoren Grand Prix-fan, og selv om jeg ikke likte den norske sangen så måtte jeg følge med. Robert disket opp en rødvin han hadde funnet med navnet mitt på 🙂 Jeg drakk et halvt glass – han resten!

Dette var en helt super dag for meg. Vi stresset ikke underveis, og det holder med noen få timer. Min lille City go er dessuten super å kjøre i sentrum med. Det betyr at jeg ikke trenger å bruke energi på å reise kollektivt.

Håper dere har hatt en fin pinsehelg, folken!

louise-300x113

Kommentarer

7 Comments:

 1. Gratulerer med 1årsdag til bloggen 🙂 Det så ut som dere hadde en kjekk dag i byen. Og vesken din var nyyydelig!
  En familie recently posted…23 ting som er greit å vite om små gutterMy Profile

 2. Gratulerer så mye med 1 års bloggdag 😉 Ser ut som dere koste dere masse <3 Og jeg kjenner at jeg må på Pascal snart igjen selv 😉
  Fru Jacobsen (@frujacobsenno) recently posted…Kjenner dere Brannmann Sam…..My Profile

 3. Å så bra at du fikk SÅ mye bra ut av de gode timene dine =) Det ser riktig hyggelig ut =) Makronene på Pascal er verdens beste, det er jeg helt siker på! Ellers er de ikke såå vanskelige å lage selv =) hehe
  Monica BJ recently posted…Miriams 17. mai antrekkMy Profile

 4. Veldig flotte bilder, gøy og lese om deg og dine!
  Utrolig søte barn, håper hun lille holder fast på konditordrømmen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.