Dixie-overraskelse til tøff dame!

 


//Reklame//

thumbnail_20150725_183442

I dag fyller ei rå dame år!

Denne damen heter Vibeke, og er en ekte hverdagshelt.

Hun er en av de tøffeste og mest robuste menneskene jeg kjenner. Det er lett å lene seg på Vibeke fordi man vet at hun alltid ordner opp. Vi traff hverandre i gangene på Aker sykehus da vi jobbet der for mange år siden, og i dag er hun en av mine beste venner. Hun har sett meg le, gråte, være redd og sint. Hun satte venekanyle og hengte opp væske da jeg var gravid og dehydrert, hun kjørte meg på sykehuset og skaffet hjelp i en fei da jeg kløvde leppa mi (4 dager før sin egen fødsel), hun gav meg kakao og en klem da jeg kom gråtende opp av garasjeanlegget fordi jeg forstod det var feil å bytte jobb, hun plukket meg opp av gulvet og holdt rundt meg en gang jeg hadde angstanfall, hun tok seg av syningen og begravelsen av Sannes kanin da vi andre var lei oss, hun hjelper meg å holde sykepleiekunnskapen ved like, hun passer barna mine og lærer Sanne å stå på ski, og hun laget til og med ekteskapskontrakt til Robert og meg da vi kranglet som verst.

Vibeke går rett inn i de vanskelige sakene og hun TØR å involvere seg.

Men det er ikke bare for meg hun er en hverdagshelt. Hun jobber som intensivsykepleier, og på jobben ivaretar hun både pasientene og de pårørende på beste mulige måte. I tillegg er hun verneombud og treningsinstruktør. Hun oppdrar datteren sin på en god måte, og følger henne opp etter alle kunstens regler. Hun reddet naboen fra hjerteinfarkt samtidig som hun passet den andre naboens barn. Hun legger gulv, tapetserer og bygger garderobeskap. Hun er en reser på å lage god mat også.

Kort fortalt: De som har Vibeke i livet sitt er fryktelig heldig. JEG er heldig!

Så da måtte jeg tenke meg om for å finne på noe som kunne glede henne skikkelig. Noe som jeg vet hun har ønsket seg, men som hun ikke har hatt mulighet til å få seg enda.

Jeg elsker jo vesker, og det var ei veske hun stadig vekk nevnte: Dixie 1656 crossover i Burned Tan!

5fbabb0a8d667e245296590670925037-image

Jeg begynte å søke på internett etter akkurat denne modellen, og jeg fant den ganske raskt. 1656 er en av Dixies signaturvesker, og hgvesker.no hadde et imponerende utvalg. De har ikke bare Dixie-vesker, men også merker som Adax, DecadentModalu England.

images

Jeg bare måtte bruke litt tid på surfe rundt inne i nettbutikken deres. Her snakker vi rene godteributikken for veske-elskere som meg. Mine favorittmerker av det hgvesker.no fører, er nok to klassiske danske kvalitetsmerker, Dixie og Adax.

Dixie-veskene er robuste skinnvesker som passer perfekt til hverdags. De rommer mye og skinntypen gjør at veskene får en flott patina ved bruk. Prisene ligger i mellomsjiktet, og dette er vesker som tåler mange års bruk. Denne nettbutikken har faktisk det beste utvalget av Dixie-vesker jeg har sett. Ta en titt på hele Dixie-sortimentet HER

Hgvesker.no har også et imponerende utvalg av Adax-vesker. Disse veskene appellerer til den mere klassiske stilen. Adax-sortimentet finner du HER

Jeg har også lyst til å trekke frem at hgvesker.no har accessoirer. Og i tillegg finnes det en side med mange gode råd angående skinnpleie.

Jeg vet at mange av dere lesere foretrekker norske nettbutikker, og dette er et godt alternativ å bestille fra. Hos hgvesker.no handler man trygt og sikkert via kortbetaling eller Klarna. De tilbyr fri frakt om man handler over 999 kr og full angrerett. Kundeservicen er på topp, og man kan enkelt kontakte dem via telefon eller mail. Varene er dessuten på plass i løpet av 2-3 dager. Jeg vil også nevne at nettsiden er veldig delikat og enkel å manøvrere seg rundt på.

Tilbake til Vibeke…

Jeg fikk nemlig lov av hgvesker.no å gi akkurat den modellen Vibeke ønsker seg til henne i bursdagsgave!!

riktig

Jeg ble så glad da jeg fikk vite det. Ikke bare får jeg lov å tipse dere lesere om en super nettbutikk, men jeg får også lov til å overraske Vibeke med noe jeg vet hun ønsker seg veldig.

… og reaksjonen på gaven ser dere her:

 thumbnail_img_9121-768x1024

Den største gleden man kan ha, er å gjøre andre glad!

Gratulerer med dagen, Vibba!

Vesken Vibeke fikk av meg og hgvesker.no kan dere kjøpe HER

Hgvesker.no kan følges på Facebook, og det inviterer jeg dere til å gjøre HER

(Ser flere av mine lesere allerede liker siden, og det er gøy!)

vinrod-underskrift2

 

Kommentarer

5 Comments:

 1. Himmel, for en dame! Jeg digger henne, uten å kjenne henne. For en tøff, omtenksom og god dame!

  Og til deg, Louise, for en omtenksom venn du er ? tipper hun ble veldig glad!
  Hipp hurra for Vibeke ?
  Linn/FruBevers Hverdag som daglig leder i fam. O.J. recently posted…Hva er ditt beste SLUTTA TIPS?! Hvordan skal jeg klare å slutte å SNUSE uten å gå fullstendig fra forstanden?My Profile

 2. Så flott å ha ei så solid venninne Louise,- og så hyggelig for henne å få en flott gave ?Heldige dere, som har hverandre ❤

  • Ja, vi er heldige som har hverandre. Vi er 100% ærlige mot hverandre og til henne kan jeg alltid være 100% ærlig. Hun har hatt det litt tøft nå, så dette tror jeg var et fint lyspunkt.
   Også var det et lyspunkt for meg å finne ny veskebutikk?

 3. Pingback: Giveaway i januar 2017, blogg samarbeid! – Veskedilla

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.