Dixie 1656 – mitt høsttips!

reklame

Da jeg fikk denne fine RE:DESIGNED  By Dixie 1656-vesken fra hgvesker.no tidligere i sommer, ble jeg så glad.

Jeg har skrevet en del om Dixie-veskene tidligere hvor jeg har fått lov å dele ut et par til noen jenter som betyr mye for meg. Denne vesken fikk jeg selv, og for meg er dette en ideell veske nå på høsten og vinteren. Med mål på 34 x 32 x 5 cm rommer den veldig mye. Skinnet tykt og solid, men allikevel lett i vekt slik at vesken ikke blir for tung å bære.

Jeg liker godt den ytterste lommen. Den gir vesken karakter og er veldig god til oppbevaring av ting man ønsker å ha rask tilgang til. Justerbar stropp er også en stor fordel. Jeg er ikke mer enn 164 cm høy, så for meg er mulighet for å gjøre stroppen kortere et must. En annen fordel, er at den er helforet innvendig. Det åpner for muligheten til både mobillomme, en mindre åpen lomme og en lomme med glidelås.

Det er nok ikke uten grunn at dette er en av Dixie sine bestselgere. Dansk design på sitt beste med materialer som tåler nordisk vær og vind.

Du finne denne lekre Dixie 1656 HER!

Jeg liker godt å handle fra hgvesker.no fordi nettbutikken er oversiktlig, har et godt utvalg innenfor de merkene de fører, topp kundeservice og fri frakt. Det er også viktig for meg at leveringen kommer raskt. Jeg er nemlig en utålmodig sjel. Like viktig er det at jeg får returnere uten problemer dersom vesken ikke passer meg. Her får jeg hele pakka, og nettopp derfor kan jeg trygt anbefale denne nettbutikken til dere, kjære lesere.

Jeg vil også oppfordre dere til å gjøre som meg å følge dem på facebook HER og ikke minst den kule bloggen deres, veskedilla.no HER

Happy shopping!

 

Kommentarer

2 Comments:

  1. Tøff veske fil en tøff dame!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.