Disney Channel: DuckTales er tilbake i ny drakt! (giveaway)

//Reklame//

//Bildene er fra produsenten//

Tro det eller ei, folkens, men i år er det 30 års jubileum for DuckTales!

Jeg husker veldig godt den serien da jeg var liten. Jeg fikk kun sett den hos bestemor og bestefar siden de fikk inn flere tv-kanaler enn hva man hadde øya vi bodde på. På den tiden hadde man kun tv-antenne på taket, og på en go`værs dag fikk vi sett barne-tv og “Midt i Smørøyet” på NRK.

Ergo ble DuckTales som luksus å regne 🙂

Nå er DuckTales tilbake med seriepremiere den 12. november klokka 08.00 på Disney Channel!

 I den nye filmen møter vi så klart igjen den evig optimistiske og som alltid temperamentsfulle Donald Duck. Denne gangen tar han motvillig med sine nysgjerrige og smårampete nevøer Ole, Dole og Doffen på besøk til den tilbaketrukne Onkel Skrue. Trillingene fascineres av den en gang legendariske Onkel Skrue og hans gamle familiehemmeligheter, som tar dem med ut på høytflyvende eventyr verden over. Med på turen er også Nebby og Rotor McKvack. I tillegg blir det gjensyn med kjente og kjære karakterer som Onkel Skrues erkefiende Gulbrand Gråstein, Petter Smart, Magica fra Tryll og B-gjengen.

”DuckTales er inspirert av Disneys legendariske serieskaper Carl Barks som gjennom sine fortellinger og høye standard for animert underholdning, tiltaler både barn og voksne. Den nye serien kommer akkurat som den opprinnelige serien til å skape stor glede og eventyrlyst hos en helt ny generasjon”, sier Anna Glanmark, markedsdirektør i The Walt Disney Company Nordic.

 

Jeg har store forventninger til dette her altså. Er man først Donald-fan, så forblir man det livet ut.

I forbindelse med seriepremieren har jeg fått lov til å dele ut en goodiebag til en av dere lesere som følger bloggens facebookside. Innholdet ser dere på bilde over her. Man får et kosedyr, en spesialdesignet Onkel Skrue-mynt, helikopterleke og prøveeksemplarer på Donald- blader. Og kanskje vanker det popcorn i tillegg!

For å delta må dere like bloggens facebook-side, samt trykke liker på  fb-posten med dette innlegget. Bloggens fb-side finner dere HER

Vinneren trekkes onsdag 8. november kl 20.00, offentliggjøres på bloggens fb-side og kontaktes av meg.

Lykke til

– og husk sesongpremieren neste helg 🙂

 

 

 

Kommentarer

3 Comments:

  1. Gleder meg!!!
    Avdelingholt/ Anja Holt recently posted…Dagene som gikkMy Profile

  2. Elsker Donald og co 😁 synes fremdeles d er kjipt at Anton alltid er den med mest hell. Litt som meg og min søster 🙈😂 hun har en tendens til å være heldig på strå trekningen

    • Ja, ikke sant, Lene! Alle disse Andeby-figurene finnes jo i det virkelige livet også. Har ikke møtte så mange Skruer, men jeg har møtt flere Magica fra Tryll og definitivt noen Guffen i løpet av mitt liv.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.