Det viktigste plagget når du skal trene…

//Reklame//

shantelle sport

Jeg hører rykter om at folk strømmer til treningsentrene for å få av seg juleribba.

Selv ligger jeg her i senga og venter på bedre tider (mens kiloene sniker seg på). Jeg vil allikevel komme med et tips til dere som er svært nyttig. Jeg lærte nemlig veldig mye om brysthelse på et event med Femilet/Chantelle jeg var på for en stund tilbake.

Det finnes et hav av sportsutstyr der ute, men en god sports-BH er faktisk noe av det mest nyttige man kan investere i. Jeg fikk tilsendt denne sports-BH`en sammen med masse annet undertøy i høst, og siden jeg ikke får testet den selv, har jeg invitert min treningsglade svigerinne til å påta seg oppgaven.

Så hvorfor er sports-BH så viktig for brysthelsen?

Og hvorfor skal man velge denne fra Chantelle?

De viktigste egenskapene ved en god sports-BH, er at den gir god støtte, at den “puster” og at den er behagelig å ha på. Når man trener eller løper hopper man mye og brystene beveger på seg, noe som igjen fører til at brystene blir utsatt for stor belastning. Chantelles innovative sports-BH er funksjonell, komfortabel, gir optimal støtte, bevegelsesfrihet og fremhever brystenes naturlige form.

I 2015 ble den nye sports-BH`en fra Chantelle testet i en uavhengig undersøkelse utført av Research Group in Breast Health ved University of Portsmouth i UK. I undersøkelsen skulle kvinner med størrelse 75 F teste BH`en mens de løp på tredemølle. Alle kvinnene var enig om BH`ens funksjonalitet – den holdt seg på plass og gav støtte mens de løp. De var også enig i at brystene beveget seg mindre enn med en vanlig sports-BH. Kvinnene gav uttrykk for at det ble en mindre opp/ned effekt, dette fordi BH`en er fullt dekkende og konstruert på en bred base. Samtidig er frem/tilbake effekten mindre da BH`en er lett fòret og reduserer brystenes bevegelse. Faktisk reduserer Chantelles nye sports-BH bevegelsen med 68 % , og hele 77 % av alle testkvinnene mente at brystene ikke beveget seg i det hele tatt. Dette gir et ganske godt bilde på hvor god denne sports- BH`en faktisk er.

Designet er også viktig for oss damer. Dette er en BH som er stilfull, flott formet og løfter brystene. Den er lav under armene, sentrerer seg perfekt foran og sikrer brystene en god passform. Materialet er i myk mikrofiber som tørker raskt. Sømmene er meget diskret, og skålen er uten søm slik at brystvortene ikke irriteres. Bøylen er dessuten svært fleksibel, og sikrer at ikke BH`en generere bevegelse under trening.

Min svigerinne var veldig fornøyd, og hun gav uttrykk for at den oppfyller de kravene den lover.

Den kommer i fargene svart og elektrisk blå.

Pris: 670 kr

Kommer i str: C 70-95, DEFGH 65-95 og H 65-90

Du får den kjøpt bl.annet HER (svart) og HER (blå)

Da gjenstår det bare å ønske dere sprekinger en riktig god trening!

louise-300x113

Kommentarer

4 Comments:

  1. Synd att den kostar så pass mycket. Hade gärna testat om den fungerade för mig men det är lite mycket pengar att lägga på något för att bara testa just nu tyvärr.

    • Ja, det forstår jeg veldig godt! Den så ut til å gi så god støtte på oversiden av brystet, og det er jo en stor fordel. Den var dessverre altfor stor for deg den jeg fikk i posten – ellers ville du vært den soleklare testkaninen min 😉

  2. Jeg syntes det er utrolig vanskelig å finne sportsbher som sitter godt på! Kanskje jeg skulle teste denne 🙂
    Foreløbig har jeg vært fornøyd med den fra cubus. Den har skikkelig hold 😀

    Ha en fin helg søte deg 😀
    Veronika recently posted…Å «knus» med din glede og barnlige lystMy Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.