Det stod en pakke utenfor døra…

//Reklame//

Gabriel og jeg var oppe i dag tidlig for å se innlednings-filmen til den nye Rapunsel-serien på Disney Channel. Jeg skrev om dette i forrige innlegg også i forbindelse med en fin giveaway jeg hadde.

På dørmatta i dag lå det en nydelig frokostpakke fra Morgenlevering. Vi er jo fast kunde av Morgenlevering fra før og digger godsakene de har å tilby. Gabriel kjente igjen pakkene med en gang, og jublet av glede. Hadde det vært opptil han så hadde vi fått en stor stabel derfra hver eneste morgen. I dag kunne han slå fast at dette var en av de største pakkene som noen gang har lagt på dørmatta, men så heter den også Nordisk megafrokostpakke.

Som vi koste oss, vi to!

Vi spiste solsikkebrød med blåbærsyltetøy, Jærost, aioli, Chorizo, Atlanticrull skinke, gresk yoghurt med granola, drakk ferskpresset juice, og avsluttet med hjemmelaget banankake. Snakk om å få  hotellfrokosten rett inn i stua!

Også filmen da med Marion Ravns vakre stemme. Den hadde alle komponentene Disney-filmer skal ha: nydelig musikk, en dose romantikk, noen skumle scener, litt moral og mye humor. Filmen sluttet akkurat der hvor den ble veldig spennende, og resten er jeg nødt til å se neste lørdag kl. 08.00 på Disney Channel.

Må bare vite om Rapunsel aldri får forlate Corona igjen, hvorfor håret er så sterkt og hva denne platen hun tok på var for noe…

Gabriel og jeg har allerede booket neste date lørdag 7. oktober kl 08.00.

Sett av 25 minutter med barna deres en morgen og kjenn litt på den gode stemningen ved å gjøre noe felles. Det gjorde jeg i dag, og det kjentes veldig godt.

 

One Comment:

  1. Wow! Den frokosten så digg ut!
    Vi har alltid sånne morgenstunder med hele miniklanen i helgene. Det er de beste frokostene. Som regel spises de i TV stuen og vi koser oss (griser) og ser på en film.
    Deilig start på dagen 💙
    Linn/FruBevers Hverdag som daglig leder i fam. O.J. recently posted…Tips til temabursdag (barn) – garanterer fornøyd bursdagsbarn!My Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge