Denne lille karen…..

2014-06-22 18.42.13

 

…..er litt av en luring!

Han ble nemlig sendt på rommet sitt for å rydde i går før middag. Etter en liten stund, ante jeg ugler i mosen. Gabriel har nemlig en egen “strategi” for å slippe rydding av rommet sitt. Han legger seg rett og slett til å sove! Denne “strategien” benytter han seg ofte av. Det ender alltid med at vi må vekke han etter en halvtime, og da er han for trøtt å grinete til å rydde. Ergo så må foreldrene rydde istedet!

Når jeg tenker meg om, er ikke dette en veldig dum strategi. Vi biter jo på kroken hver gang! Neste gang får jeg sitte på rommet hans mens han rydder. Jeg snek meg inn, og knipset bildet mens han lå og sov med hodet i fotenden.

Kanskje neste generasjon mannfolk er smartere enn den forrige?

louise-300x113

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.