Den tredje kuren ble ikke like kul…

Den tredje høydose-kuren satte meg bra ut altså.

Derfor ble det litt pause til jeg kom meg på beina igjen.

Barna var med på min tredje kur. Mens jeg var hos legen fikk de møte spesialsykepleier Nina. Hun er rå med barn som pårørende. Både Sanne og Gabriel fikk snakke med hennes om hvordan de opplever å ha en syk mamma, og de lærte mye om både cellegift og stråling.

Blodprøvene var gode denne gangen også og svulsten skrumper som den skal. Det er snart ikke mer igjen av jævelen!

Gode prøver betyr ny kur, og denne gangen fikk vi et rom helt alene. Vi hadde en super sykepleier som forklarte og viste barna etter alle kunstens regler. De fikk til og med seg sprøyter, munnbind og hetter.

Gabriel fikk en veneflon som dere ser i hånden hans på bildet. De fikk nemlig instruksjon i hvordan en veneflon fungerer, og når stålmandrengen var ute fikk Gabriel beholde resten.

På Infusjonsenheten har de også servering av rundstykker, suppe, nøtter, muffins, kjeks og annet snadder. Så herlig å kunne forsyne seg med litt mat mens man sitter der.

Jeg merker at kroppen blir mer sliten for hver kur. Jeg var en del kvalm og fryktelig slapp uka etterpå. Tror jeg sov nesten sammenhengende i 5 døgn.

Etter en uke gikk den verste slappheten over, men da kom soppen.

Tunge, kinn, gane og svelg ble fulle av blemmer og trøske. Trodde tungen skulle bli svidd av!

Jeg har en snill fastlegen som ordnet mycostatin raskt, og den har jeg vært raus med de siste dagene. Det funker heldigvis, og jeg tenker at jeg må ta noe forebyggende for dette før siste høydosekur.

Samtidig med brystkreften har jeg jo slitt med disse celleforandringene i livmorhalsen. Jeg koniserte i september – 17 (HER) (HER)og var på kontroll i januar – 18 (HER) for å se om koniseringen var vellykket. Kontrollprøvene viste fortsatt noen celler som så litt annerledes ut, så de la meg i narkose nå i februar for å gjøre utskrap av livmorhule og livmorhalskanal igjen. Svaret fikk jeg i går og ENDELIG var alle biopsiene/utskrapet normale. Jeg vil bli innkalt til vanlig celleprøve og HPV-test på Ahus om 4 mnd. Det vil følge meg opp til de ser at jeg har normale prøver over tid igjen. Det er godt!

Nå har jeg en uke til før kur nr 4. Min siste EC90-kur. Den skal jeg bruke på tur til Strømmen Storsenter med Sanne, se Gabriel gå på skøyter på Valle Hovin, få besøk av min barndomsvenninne og hennes nyfødte sønn, dra på utviklingssamtale på skolen, velge ut et stueteppe jeg skal skrive om på bloggen og lage et innlegg om da Robert og jeg var på Hankø – også har jeg bursdag!

Greit opplegg de neste 10 dagene det der.

Ønsker dere en god helg!

 

 

Kommentarer

7 Comments:

 1. Jeg ser det er hektisk, og jaggu er du beintøff altså!

  Håper mest av alt at barna og mannen får nyte en god uke med en litt bedre Louise, vi andre står rundt og heier!

  #teamlouise

 2. Du er tøff!Heier på deg❤

 3. Håper du får en forholdsvis god uke nå før neste kur, synes du er kjempetøff som blogger om dette. Det var sikkert fint for ungene å få være med degog se hva som skjer når du får kur, da skjønner de litt mer.

  • Nå er formen mye bedre, Magnhild! Jeg håper og tror at denne uka blir veldig god. Nyttig å ha med barna en gang. De på sykehuset er veldig flinke til å tilrettelegge og til å ta seg tid til å forklare og svare på alle spørsmål. Jeg merker at barna er roligere nå og de gruer seg ikke til jeg skal på sykehuset hver gang.

 4. Å! Så godt å høre at de celleprøvene endelig er fine igjen Louise!!
  Nå ble jeg glad!

  Du, jeg syns det er fantastisk at barna blir ivaretatt som pårørende. Og så «fint» å se at du tar de med deg på behandling. At de kan se hvordan det faktisk er for mamma. De har muligheten til å stille spørsmål til høyest kvalifisert personell osv.

  Louise, du er søren meg den tøffeste mamma’n jeg vet om! Alt godt for den kommende uken. Husk at Anja og jeg konmer gjerne en tur innom deg når du har tid og ork til skravlekjerringene 😘
  Linn // FruBeversHverdag som daglig leder i familien O.j. recently posted…Middagstips uke 11 til storfamilien! Hint: barnevennlig!My Profile

 5. Du er RÅ <3 Og så tøff som deler ærlig <3
  Fru Jacobsen – Ikke perfekt, men alltid ekte! recently posted…Healthy Active Mama skal piske meg i form #prosjektnymammaMy Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.