Den gode klemmen 20 år etter…

20år

I år er det 20 år siden jeg og mine klassekamerater gikk ut av barneskolen.

Livet på Lunde barnskole var egentlig ganske fint. Vi hadde en stor skog å leke i, vi hadde akebakke, store uteområder og fotballbane vi kunne bruke. Skolehverdagen var også annerledes enn hva den er i dag. Kravene var ikke så tøffe, og antall elever pr. klasse var merkbart færre. Vi hadde tid til  å bruke hele førsteklasse på å lære alfabetet og å skrive navnet vårt. Vi hadde også tid til å lage grønnsakssuppe og å synge sanger for de eldre på gamlehjemmet. Jeg må si at jeg er svært takknemlig for at jeg gikk på barneskolen på 90-tallet istedet for i dag…

Kristine tok ansvar og samlet hele hurven til en fantastisk hyggelig kveld. Jeg var spent og gruet meg egentlig litt. Hvordan var jeg for 20 år siden, og hvordan er de andre i dag? Svaret fikk jeg med en gang jeg kom inn: Alle var akkurat lik seg selv! Jeg fikk så mange gode klemmer den kvelden.

Jeg lo så jeg nesten tisset på meg flere ganger. Frøken Karin var også der. Hun så akkurat ut som hun så ut for 20 år siden – bare litt mindre av vekst. Mulig det er vi som har vokst og ikke hun som har krympet!?!

Håper ikke det blir 20 år til neste gang!

Jeg er fryktelig dårlig om dagen, men jeg lovet meg selv at jeg skulle ta smellen med fatning nå som jeg har fått deltatt på både bloggevent og klassefest. Om en ukes tid blir alt bedre og jeg har fortsatt minnene å leve på 🙂

louise-300x113

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.