Den fineste Valentines-gaven….

Jeg har ikke orket å skrive så mye siste uka fordi jeg har vært så veldig slapp.

Når slappheten ble bedre så satte Neulasta-sprøyten inn slik at jeg har hatt veldig vondt i skjelettet de siste to dagene.

I dag er jeg bedre og tilbake her på bloggen.

Robert og jeg fikk verdens fineste Valentines-gave av barna i dag.

Sanne kom hjem med søte middagsmuffins i hjerteform som hun hadde laget på skolekjøkkenet. En blå til pappa Robert og en rosa til meg. Kort fikk vi også. Jeg ble så glad! De er kjempe gode også, og har bedt om oppskriften.

Gabriel kom hjem rett etter Sanne, og han pakket gaven sin inn i jakken sin for at jeg ikke skulle se hva det var med en gang. Han var så stolt at jeg trodde han skulle sprekke. Verdens søteste kort fra 2. klassingen med både tegning og tekst. Jeg ser han har lagt flid i dette her for normalt sett tegner han meget enkle tegninger (han syns tegning er kjedelig) og han skriver med større bokstaver enn dette her. Så søt, liten gutt.

Det er ingenting som gleder meg mer enn når barna lager ting til oss, og de kommer hjem med forventningfulle øyne og overrekker stolt gaven sin.

De fineste barna på jord!

 

 

Kommentarer

3 Comments:

  1. Så koselig! Dere var jammen heldige, slike gaver er det flotteste man kan få av barna sine <3
    Monica BJ recently posted…Kjære deg som ikke har hatt vannkopper!My Profile

  2. Veldig koselig!!!

    Si meg, deler du den oppskriften senere???
    Lappeteppet/ Anja recently posted…Lindmo krydrer hverdagenMy Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.