Den fineste lørdagen før jul….

fj6

På lørdag gjorde vi i familien Zagar noe vi har gledet oss til lenge.

Det er ikke ofte jeg er i form til å gjøre aktiviteter som krever mye gåing eller ståing over tid, men noen ganger kan jeg klare det om dagsformen er god nok. På lørdag følte jeg endelig at jeg kunne klare noen timer på julemarked i byen med familien. Fulle av forventning dro Zagars til Oslo sentrum med banen, og hvilken lørdag vi fikk!

Mine 4 timer på beina i bilder får dere her:

fj16

Vi startet hos Marc Jacobs. Jeg var innom for å hente vesken jeg hadde holdt av via tlf, og familien måtte bidra i avgjørelsen om hvilken farge jeg skulle ta. Jeg har alltid beslutningsvegring på det punktet der.

2016-12-04-17-46-31

Marc Jacobs sin Recruit crossover i farge mink, er en herlig hverdagsveske som tåler det meste. Super fornøyd med denne. I tillegg er servicen hos Marc Jacobs enestående.

fj1

Så fortsatte vi til Hamleys. Denne store og flotte lekebutikken ligger på toppen av Steen og Strøm. Dette er barnas favorittbutikk, og vi må alltid innom når vi er i byen.

fj2

Etter en liten tur innom TGR for å kjøpe et par vanter til Sanne, var vi endelig ved inngangen til julemarkedet på Youngstorget. For et utrolig koselig sted. Det var som å komme til julemarkedet i gamlebyen i Riga.

fj5

Dette julemarkedet er utrolig koselig. Her er det bålplasser, boder med alt du kan tenke deg av oster, tekstiler, skinn osv. Det har til og med en egen bar og uterestaurant. Vi kåret imidlertid den lille bua på bildet over som markedets fineste.

fj7

Barna hadde gledet seg til glasert eple, og det ble det!

fj3

For de som ikke vet det, så har jeg litt sameblod i årene. I følge Robert var jeg derfor nødt til å besøke Sami-teltet. Som sagt så, så gjort!

Det var faktisk en kjempe morsom opplevelse.

fj4

Sanne syns det var stor stas med utstoppede reinsdyr, og Gabriel fant jeg først viftende med et sameflagg og senere med en tromme i handa. Sanne prøvde også å overtale Robert til å kjøpe seg en kofte og en reindsyrhov til å henge på veggen. Joda, sameblodet flyter videre i neste generasjon. Jeg tok med et par votter i reinsdyrskinn med teddyfòr faktisk. Fin opplevelse!

fj15

På vei til neste julemarked i Spikersuppa, stoppet vi innom Glassmagasinet så jeg fikk plukket med meg noen viskelær og en blyant fra HAY minimarket. 40 kr betalte jeg for alt!

fj8

Jeg elsker Oslo!

Nå glitrer Grand Hotel i et hav av lys, og det er en helt spesiell stemning i byen.

fj9

Julemarkedet i Spikersuppa ligner på det vi finner på Youngstorget. Men i tillegg til restaurant og boder, finner vi også en karusell og et pariserhjul.

fj10

Sanne beundrer…

fj11

Opp i dette faenskapet her måtte altså jeg. Jeg er ganske pysete når det gjelder pariserhjul, men jeg hadde lovet familien det. Det var bare å holde både seg selv og MJ-påsan godt fast – og håpe på det beste. Hele tre runder måtte jeg rundt dette hjulet. Skal si de gav valuta for pengene….og høy puls!

fj12

Vi avsluttet en fantastisk fin ettermiddag med mat på Hardrock Cafè. Det var en skikkelig fin opplevelse for barna å høre musikken og se alle tingene fra rockestjernene som henger på veggene i restauranten.

fj13

Gitarmat!

fj18

Det er slike dager jeg lever for!

Man setter ekstra pris på noen timer som dette når man stort sett ligger på et soverom. Nå er jeg selvfølgelig skikkelig dårlig, men alle minnene tar jeg godt vare på.

Tusen takk, kjære Robert, Gabriel og Sanne!

vinrod-underskrift2

Kommentarer

4 Comments:

 1. Såå herlig å lese, nydelig å se alle fine bilder! Og Hardrock cafe, den ruler altså! Der ville jeg også vært. God førjulstid til dere alle fire, en herlig gjeng.

 2. Gratulerer med ny veske og hurra for en dag med gode opplevelser.
  Stemningsfulle bilder

  Klem
  Nann Karin recently posted…5. desember Luke 5My Profile

 3. Den vesken er bare sååå lekker, Louise! Jeg er misunnelig!
  Skjønner godt at dette var en super lørdag med familien, julemarkedet i Oslo frister veldig! Så fort hele gjengen er på bena igjen, skal jeg ta med meg miniklanen min dit.
  God kveld til deg ?
  FruBever Linn recently posted…«Mamma, det kom rare lyder fra magen hans og så kastet han opp …»My Profile

 4. Hurra for veske og flott by- dag, nydelige bilder fra en nydelig by!!!
  Avdelingholt/ Anja Holt recently posted…Dagens julegodt – brente mandlerMy Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.