Dekoria: interiør til hjemmet!

//Annonse//

//Alle bilder er hentet fra produsenten//

Våren er her!

I takt med at bladene springer ut, kommer også behovet for å omgi seg med lyse og lekre farger hjemme. Å skifte ut de tunge og mørke fargene med lette og lyse tekstiler markerer en ny start hvor lys og varme står i fokus.

Det finnes en nydelig nettbutikk ved navn Dekoria som er stappet med alt ditt interiør-hjertet lengter etter nå for tiden. Her finnes gardiner i god kvalitet, sengetepper, pledd, puter, håndkler, boligtekstiler, puffer mm.

De tilbyr målsøm av gardiner, noe jeg syns er verdt å merke seg. Vi bor nemlig i et arkitekttegnet borettslag på et verneverdig område. Hele borettslaget er tegnet til å kunne passe inn etter antikvarens ønsker. Det betyr at vi ikke har standardmål på noen vinduer. Derfor må vi spesialbestille liftgardiner og gardiner etter de målene våre vinduer faktisk har. Nå har jeg altså funnet en nettbutikk som tilbyr dette online, og som i tillegg tilbyr gratis stoffprøver slik at vi kan få et inntrykk av hvordan stoffet tegner seg mot veggfargen før vi bestiller. Jeg har nå sittet en god stund og bare surfet på de ulike stoffene. Utvalget er veldig godt, og her finnes stoffer beregnet på alt fra barnerom til stue og kjøkken. De har faktisk gardin og møbeltrekk med mer enn 300 design.

Det er en genial ting til som skiller Dekoria fra andre interiørbutikker. Ikea-møbler har de fleste av oss i hjemmet vårt. Etter noen år får ofte tekstilmøblene preg av bruk. Hva gjør man da? Joda, da går man inn på fanen merket “Trekk Ikea”. Dekoria har nemlig mer enn 70 forskjellige slitesterke tekstiler som passer til Ikea sine møbler. Man kan faktisk kjøpe en Ikea-sofa uten trekk og så bestille trekket hos Dekoria i det designet man ønsker. Trekket er lett og ta av og på, og det kan vaskes i maskin. Mange kjøper også Ikea sofaer, stoler ol. brukt, og nå trenger man altså ikke fortvile over at trekket har gått ut av produksjon hos Ikea selv. Perfekt!

Om man ikke er ute etter de helt store forandringer som nytt møbeltrekk eller målsydde gardiner, så kan jeg trøste med at det ikke er så mye som skal til for å endre inntrykket i et rom. En ny duk og noen lekre lys, et pledd og noen puter eller noen nye håndkler på badet vil freshe opp rommet uten at det trenger å koste skjorta.

Jeg ser at jeg drar mot grønntoner, beige og lin i år. Det finnes så mange herlige farger og kombinasjoner man kan sette sammen, så her er det bare å slå seg løs.

Dette innlegget er skrevet i samarbeid med Dekoria, og jeg håper det gav dere litt inspirasjon. Det gjorde det i hvert fall hos meg!

Kommentarer

4 Comments:

 1. Aldri hørt om denne butikken før… men skal sjekke ut!
  Jeg elsker de grønn-skogstonene i år! Og jeg elsker interiør!
  Linn/FruBevers Hverdag som daglig leder i fam. O.J. recently posted…Blir det påske i år?! Påskeharen lusker rundt her …My Profile

 2. Riktig så lekkert synes jeg det var!

 3. Har du faktisk prøvd/sett disse stoffene du anbefaler?

  • Som det står nederst i innlegget så er det ment som inspirasjon og et tips. Det er ikke et innlegget skrevet med produkter jeg selv har, men et annonseinnlegg (se merking øverst).
   Jeg syns dette er en flott nettside med gode produkter, og det at man kan bestille stoffprøver syns jeg er helt genialt.
   Det skal jeg gjøre når jeg skal ha nye spesialsydde liftgardiner her igjen.
   Det var nemlig mye dyrere å bestille de på Princess🙄

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.