Datenight!

lørdagsdateijan

Nå er det noen dager siden jeg har blogget, og det skyldes flere ting.

Jeg har vært alene med barna mens Robert har vært på to jobbreiser. Det tar på for en dårlig skrott! I tillegg inviterte Robert meg med på en date for en god stund siden, og den daten hadde vi i går. For å kunne klare noen timer med film og middag, måtte jeg ligge isolert for inntrykk i tre døgn på forhånd.

Et forhold handler om å gi og ta. Robert måtte derfor være med meg på Louis Vuitton for å hente vesken jeg har spart til. Jeg har solgt ting jeg ikke bruker, og vips hadde jeg muligheten til å skaffe meg en real skjønnhet. Eget innlegg kommer. Vi fikk super service med champagne og klem etter stengetid. Det er helt fantastisk å besøke denne butikken. Utvalget er godt og personalet yter den servicen dette merket fortjener.

Ferden gikk videre til vår favoritt-restaurant, Yayas. Nydelig thailandsk mat i en herlig atmosfære, var akkurat det vi trengte denne kvelden. Om dere skal besøke hovedstaden en gang, anbefaler jeg et besøk på Yayas altså.

Kvelden avsluttet vi på Filmens Hus hvor vi så Quentin Tarantinos nyeste film, “The Hateful Eight”. Vi så en spesial utgave i panavision 70 mm film, samt koste oss med litt vin. Spaghetti-western er ikke min sjanger, men dette var et stort ønske fra Robert sin side.

Det er ikke ofte vi er ute sammen, så dette var virkelig en hyggelig kveld for oss begge.

Tusen takk til barnas farmor og tante som tok vare på dem mens foreldrene koste seg.

louise-300x113

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.