Dåpsgave til en liten frøken!

gyda dåp

I dag døpes datteren til et nært vennepar av oss. Hun er en skikkelig blid go`klump som jeg allerede har blitt svært glad i. Jeg ville lage en fin dåpsgave til henne, og jeg deler litt bilder til inspirasjon for dere lesere.

Jeg fikk tak i en litt mindre hagehortensia i rosa på det lokale hagesenteret rett over gata her. Tanken er at hun kan plante denne i hagen sin som et minne om dåpsdagen senere. På hagesenteret fikk jeg ståltråd som jeg brukte til å feste fast pengeseddelen med.

2015-05-23 20.12.18

Hårbandet og smykkesnoren er fra Lille Fine. Syns det gjorde seg fint dandert mellom Hortensia-ballene. Cellofan, silkepapir, kort og bånd ble kjøpt i blomsterbutikken på senteret. Sløyfen er Sannes babysløyfe!

Skal man lage dette til et dåpsbarn som er gutt, bytter man ut den rosa Hortensian ble en blå type, og velger tilbehør i blått.

louise-300x113

Kommentarer

4 Comments:

  1. Det var en veldig god ide! Jeg elsker rosa hortensia, og det er jo genialt med noe dåpsbarnet kan ha lenge.
    Anita Husevåg recently posted…5 vanlige bloggfeil du ikke vet at du gjørMy Profile

    • Takk for det, Anita! Syns det er så kjedelig å bare gi penger i et kort. Å sette penger på planter, avskårne blomster og små trær gjør det litt mere spennende å gi bort. Denne var ikke så stor som mange av de andre, og det syns jeg var bra.
      Louise recently posted…Dåpsgave til en liten frøken!My Profile

  2. Dåpsbarn og mamma seier tusen takk ❤

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.