Daisy Dream – min favoritt!

images

//inneholder reklame. Bilder er lånt fra My Daisy Norge//

 

Dagens hverdagsglede er å lukte på den nye parfymen fra Marc Jacobs som ble lansert i Norge 1. september i år. Jeg fikk lukte på herligheten da jeg var på Gran Canaria i sommer, og falt virkelig for duften. Jeg er en stor fan av alle parfymene til Marc Jacobs, men denne slår alt!

Hjertenotene består av jasmin, litchi og blå wisteria, mens kokos, white wood og musk utegjør basenotene. Som toppnoter har den bjørnebær, grapefrukt og pære. Til sammen blir dette en frisk duft av frukt og blomster. Helt nydelig!

Flakongen er utrolig lekker og gjør seg godt på badehyllen. Den er jo nesten som en pyntegjenstand og regne. Jeg har fulgt facebook-siden til My Daisy Norge lenge og hadde gledet meg sånn til å besøke deres pop-up store på Oslo City under lanseringen.

Dessverre var formen for dårlig til å kunne dra dit. Jeg var kjempe skuffet, men sånn er det å ha M.E. Jeg måtte bli i senga og bite skuffelsen i meg.

Jeg fikk imidlertid et kjempe fint “plaster på såret” fra My Daisy Norge. På lørdag lå det nemlig en fin pakke i postkassen min. Jeg fikk en nydelig sminkemappe og en 3 ml flaske med eu de toilette av Daisy Dream. Jeg ble så utrolig glad for denne fine gaven 🙂 Lukten er god og fargene er så nydelige. Lyseblått er min favorittfarge, så dere kan tro sminkemappen falt i smak. Den ble tatt i bruk med en gang, og befinner seg nå i veska mi.

Jeg setter herved opp Daisy Dream-parfyme på min ønskeliste, og håper ønsket blir realisert i nærmeste fremtid 🙂

louise-300x113

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.