Dagen som begynte så bra, endte med fullstendig kaos!

rp_god-jul-1024x769.jpg

Dagen begynte så fint med at jeg fant dette fine kortet i postkassa…

Kunstneren som har produsert dette kortet, heter Gabriel og er 4 år gammel. Jeg ble både overrasket, rørt og glad over hva jeg fant i postkassa vår. Vanligvis pleier vi å få julekort med hjem når vi henter han i barnehagen, men dette året ble det altså sendt med posten.

Gabriel var drit fornøyd over at han ikke hadde røpet overraskelsen på forhånd. Man kunne tydelig se små øyer lyse av stolthet da han så hvor glad jeg ble 🙂

Jeg har lovet Sanne at vi skulle se Karsten og Petra på kino, så da var det bare å karre seg opp til Colosseum før kl 12. Det er faktisk en bragd i seg selv når det gjelder meg. Robert måtte servere meg frokost på senga, fikse barna og kjøre opp til Majorstua for at jeg skulle klare det. Men filmen var fin, og alle var fornøyde.

So far, so good!

Det idylliske snudde i dét vi kom inn døra hjemme…

Nå gjaller Kurt Nilsens julestrofer ut av radioen, mens ungene høye på kino-godis-sukker flyr rundt med stygge nisser i hendene og gauler sine egne julesanger.

De har allerede klart å knuse to julepynt av glass, helle popcorn på teppe i gangen, sloss om en juleelg-bamse (som har innebygget julemusikk av saxofon) til den ene skallet hue i kommoden, og de har sølt ut en halv julebrus på stuegulvet.

Her sitter jeg og siler ut de aller styggeste nissene fra de som er noenlunde overlevbare. Barnas hjemmelagde nisser av dassrull er mye finere enn de kjøpenissene med flåsete glis.

Neste år går jeg for engler istedet, men det blir neste år!

louise-300x113

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge