Mink!

rp_støvlett2-768x1024.jpg
Jeg har laget en del sko-innlegg i løpet av året som har gått, og her kommer et til…

Jeg er veldig glad i sko, jakker og vesker. Det har jeg vært siden første gang jeg dret på jorda, tror jeg. Så lenge jeg kan huske, har jeg hamstret disse tingene. Jeg må liksom alltid ha et par sko som passer veskene mine for at jeg skal få sjelefred. I løpet av de siste par månedene har jeg fått to nye Mulberry-vesker i bursdag og julegave; den ene i farge oak og den andre i farge sjokolade. 

Jeg har allerede fått meg et par Birkenstock til å bruke på sommeren, og nå som salget er i gang for fullt måtte jeg skaffe meg noen vårsko også.

Jeg var heldig og vant et gavekort hos eshoes på bloggen til Veronica. Dette gavekortet spente jeg på disse nydelige skolettene i varm minkfarge fra merket Wonders. På bildet hos eshoes ser de kremfarget ut, men det er de ikke i virkeligheten. Denne type sko kan brukes til både skjørt, kjole og bukser, noe som gjør dem svært anvendelige.  Nå har de dem i str 37 og 38 igjen på lager, og hvis dere vil sikre dere et par kan dere gjøre det HER. De er forresten på 50% salg. Fargen passer perfekt til min Mulberry Antony i sjokoladefarge.

Nå er jo jeg knapt utenfor døra, men når jeg er ute skal jeg pokker i meg se ordentlig ut 🙂

louise-300x113

Kommentarer

2 Comments:

  1. Takk for tipset, de så kjempefine ut! Hvordan er det i størrelsen synes du? Ser at de ikke har flere igjen i den størrelsen jeg vanligvis bruker, så lurer på å ta en størrelse over…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.