Coconut-dream!

//Reklame//

2015-04-29 13.48.21

 

I dag fikk jeg en helt fantastisk gave fra NIVEA på døren med budbil. Det er jo ingen hemmelighet at jeg er over snittet glad i NIVEA sine produkter, og derfor passet denne overraskelsen midt i blinken. Sommeren kommer fortere enn vi aner, og i dag fikk jeg en smak av sommer rett inn i stua her.

NIVEA lanserer nemlig en ny variant i den i den populære Lip Butter-serien – nemlig NIVEA Lip Butter Coconut!

Den søte lille boksen får meg umiddelbart i godt humør, og lukten og utseende får tankene mine til å fly avsted til lange strender med kokospalmer og blått hav. Dette blir definitivt en sommerfavoritt!

2015-04-29 13.48.37

I likhet med de andre variantene i Lip-Butter-serien, er Coconut nydelig å ha på leppene. Produktet er laget med en rik formel bestående av sheasmør og mandelolje som gjør butteret mykt og behagelig å påføre. Sheasmør er en naturlig ingrediens som ofte finnes i hud- og hårprodukter, og mandelolje er mye brukt i hudpleieprodukter fordi den har beroligende og fuktighetsgivende egenskaper som lindrer tørr hud. Denne oljen inneholder masse vitaminer og spesielt vitamin E.

2015-04-29 13.51.46

I pakken lå også verdens beste cupcake fra Cupcakes Oslo. Den struttet av kokos, og var virkelig en fryd for ganen. Tror faktisk den var noe av det beste jeg har smakt på cupcakes-fronten! Den var dessuten bakt med NIVEA-logo som satt fast i det gjennomsiktige lokket. Sjarmerende som bare det 🙂

NIVEA Lip Butter Coconut skal selges i begrenset opplag hos H&M fra uke 18, så det gjelder å sikre seg favoritten før den forsvinner. Prisen er på kun kr 39 pr.stk

Hele Lip Butter-serien kan dere se HER

Nå skal jeg putte min kokos-drøm av en leppepomade i vesken, og jeg kan love at den skal bli flittig brukt fremover 🙂

louise

Kommentarer

2 Comments:

  1. Tusen takk for tips, jeg er også en av de som bare ELSKER kokos så denne skal jeg lete etter i butikken.
    Søskenmamma Siw recently posted…Ukas 6. og siste grønnsåpebad med latter og tårerMy Profile

    • Den er nydelig! Ikke så veldig kvalmende i lengden heller som mange av de er ;-)Bruker den hver dag nå fordi jeg liker både lukten og konsistensen. Happy shopping, Siw!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.