Chantelle/Femilet: Kvalitet er viktig når årets bikini skal velges!

//Reklame//

//Alle bilder er hentet fra produsenten//

En lang sommer står foran oss, og det er snart på tide og oppgradere sommergarderoben med nytt badetøy.

Sommerkroppen har uteblitt hos meg i år også, og jeg må innse at kroppen i badetøy ikke lenger ser like bra ut som da jeg var i 20-årene.

Å handle bikini har gått fra å være en morsom ting til å fortone seg som et mareritt de siste årene. Kjedebutikkene er fulle av lekre bikinier som definitivt ser mye bedre ut på reklamemodellene enn på meg. Jeg tror de fleste av oss i 30-års alderen og oppover har kjent på den følelsen der. Det verste er jo at man nærmest blir tvunget til å gjennomgå samme marerittet hver sesong, da bikinien sjeldent holder mer enn en sommer.

På bakgrunn av mine egne opplevelser vil jeg i år slå et slag for god kvalitet og snitt som passer oss voksne damer. For noen uker siden fikk jeg nemlig en nydelig coboltblå bikini fra det danske Femilet. Dette er et undertøysmerke som har høy fokus på komfort, passform og velvære. Jeg har mye undertøy fra dette merket fra før, og jeg kan skrive under på at dette undertøyet både passer min kropp, er behagelig og svært holdbart i bruk.

Modellen jeg nå har fått teste fra Femilet heter Cannes, og du finner overdel HER og underdel HER.

Å finne en bikini-bh som sitter som den skal, er faktisk ganske vanskelig. Min nye bikini har de kvalitetene jeg leter etter og mere til. Spesielt er jeg fornøyd med formen jeg får på brystene når den er på. Cup`ene er lett foret og de gir god sidestøtte. Dette er med på å gi brystene den formen jeg ønsker meg. Behagelige skulderstopper spiller også en stor rolle for meg. Et annet must for meg ved valg av bh, er at stoffet ligger inntil huden på oversiden av brystet. Da kan man nemlig bøye seg ned, svømme og bevege seg uten at man er redd for at brystet faller halvveis ut av skålen. Stoffet er forresten svært behagelig, og kvaliteten er så god at denne favoritten kan man ha i mange år. Denne modellen får man i størrelse helt opp til 95 F.

Personlig liker jeg bukser som dekker bakenden godt og samtidig holder det “lille ekstra” jeg har på hoftene på plass. Jeg finner denne buksen mye mer flatterende på meg enn bukser med et annet snitt. Den brede linningen øverst gjør den behagelig å ha på.

Jeg syns fargen er helt nydelig!

Jeg er også stor fan av Chantelle sin bademote i år. Franskmennene satser på en mer sofistikert stil med draperinger og gulldetaljer. Modellen Barbade på bildet er min favoritt denne sesongen. Denne modellen kommer i flere lekre farger inkludert svart for de som foretrekker det. Komforten og kvaliteten er den samme som hos Femilet.

Overdelen finner du HER og underdelen HER.

Jeg vil oppfordre dere til å investere i kvalitet som er tilpasset deres egen kropp på bikini-fronten dette året. Da kan jeg nesten garantere at bikinien holder flere år, og at man føler seg en smule mere vel på stranden med den kroppen man har.

Kommentarer

3 Comments:

 1. Jeg elsket dem begge to, virkelig nydelige!!!!
  Avdelingholt/ Anja Holt recently posted…Hva sa jeg egentlig ja til?My Profile

 2. Den blåfargen er skikkelig fin! Og jeg er helt enig med deg, kvalitet er viktig når alle plagg kjøpes inn.
  Linn/FruBevers Hverdag som daglig leder i fam. O.J. recently posted…3 timer@Rikshospitalet! Markus (1år) nok en kreftkontroll #fuckbarnekreft!My Profile

 3. Fine!
  Jeg hater, virkelig hater, å kjøpe bikini. Badetøy er så vanskelig å bli fornøyd med!
  Monica BJ recently posted…Blogging fra egen plattform!My Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.