Chantelle til Morsdag og Valentine`s Day

//Reklame//

2016-02-08 13.43.51

På søndag er det både morsdag og Valentine`s Day.

Jeg syns det er fint å hedre både kjærligheten og alle mødrene med noen ting de virkelig setter pris på. Selv håper jeg på en liten blomsterbukett og et kort fra mann og barn. Allikevel hadde jeg ikke sagt nei takk til lekkert undertøy.  Derfor vil jeg nå, bare noen dager før 14. februar, tipse dere om nydelige franske blonder fra Chantelle.

En kvinne vil alltid sette pris på undertøy uansett alder, anledning og utseende. Faktisk er det slik at de fleste kvinner som kjøper undertøy til seg selv gjør det for egen selvfølelse. Komfort, pris og utseende er andre viktige faktorer.

En mor er kjent for å prioritere sine barn fremfor seg selv. Pent undertøy står kanskje ikke høyest på prioriteringslisten, men desto mer vil hun sette pris på en slik gave. Til mor har jeg valgt ut det lekre undertøyet på hovedbildet i dette innlegget. Det oser eleganse og kvalitet av Chantelles Intuition-serie.

2016-02-08 13.45.09

Nydelige detaljer!

2016-02-08 13.47.55

Selv om undertøyet er i blonder og har fokus på detaljer, kan jeg love at det også er komfortabelt å ha på.

Dette settet er “true to size”, så ta en titt i mors undertøyskuff og finn rett størrelse.

Chantelle Intuition balkong-BH i noir/nude finnes HER

Chantelle Intuition truse i noir/nude finnes HER og string-varianten HER

2016-02-08 14.01.20

Til kona, samboeren eller kjæresten kan man tillate seg å plukke ut noe som er litt frekkere enn til mor. Jeg har valgt ut Chantelle sin Chic-serie som et gavetips til Valentine`s Day. Masse blonder, mønstre og detaljer hele veien. Liker spesielt godt de små rysjene på skulderstroppene.

2016-02-08 14.03.58

 “Diamantene” henger ikke på – de er kun til pynt. Strassen i midten er imidlertid påsydd.

2016-02-08 14.02.29

Zalando har denne BH`en i store størrelser også. Pluss for at de tenker på formfulle jenter. Settet kommer i fire ulike farger, så her er det bare å velge og vrake.

Chantelle Chic bøyle-BH spacer finnes HER

Chantelle Chic truse finnes HER

Jeg har valgt å linke til Zalando da utvalget er godt, samt at de tilbyr gratis frakt. Prisene er også best i denne nettbutikken. De pleier å levere raskt, så jeg vil tro go`sakene kommer før søndag 🙂

louise-300x113

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.