Chanel in Venice


chanel in venice 2

Calle Larga XXII Marzo er navnet på gaten som rommer noen av de flotteste luksusbutikken i Venezia. Tvers over Gucci har Chanel åpnet en tre etasjes splitter ny og vakker butikk med vesker, sko, tilbehør og klær. Jeg har vært på jakt etter en kortholder og den lille O casen lenge, men det er nesten umulig å få tak i dem. London var tom og Paris var tom. Jeg hadde ingen forhåpninger da jeg gikk inn i denne nye butikken, for selv personlige shoppere jeg kjenner klarte ikke å få tak i dem i butikk. På second hand-markedet blir de solgt brukt for opptil dobbel pris av ny pris.

Gleden og overraskelsen var derfor stor da jeg ved hjelp av en nydelig dame fikk se et imponerende sortiment av tilbehør. Butikken var nettopp åpnet, og turistene ville se bruer og gondoler fremfor å shoppe luksus produkter. Jeg hadde altså mega flaks!

Fra å tro jeg ikke skulle få klørne i en eneste kortholder, pung, nøkkelpung eller lommebok…ever…til å stå med 6-7 ulike modeller var nesten overveldende. Robert lo og butikkdamen lo, for hos denne jenta var det stor entusiasme å spore.

IMG_3439

Jeg måtte ha den lille O casen fra den nye “Paris in Rome”-kolleksjonen. Denne er det laget kun noen få av, og jeg er utrolig stolt over å eie den. Jeg solgte min lignende fra Louis Vuitton som jeg fikk av Robert i fjor nettopp for å kunne kjøpe denne om den dukket opp. I følge Robert har jeg gjort en glimrende investering nå 🙂

IMG_3429

Jeg kunne ikke gå fra kortholderen heller. Denne passer perfekt i min Chanel woc, og er i lammeskinn med gull hardware. Perfekt å kunne stikke i lommen. Dette er faktisk min aller første kortholder noensinne, og jeg trives godt med den. De få myntene jeg har kan jeg putte i myntlommen på woc`en.

Det som er så fint med Chanel sitt tilbehør, er at det har overkommelige priser. Veskene er svindyre, men disse tingene jeg har kjøpt nå, syns jeg ikke er så utrolig dyre. (Joda, alt er relativt, jeg ser den altså!)

Jeg fikk forresten 14 % tilbake grunnet taxfree også, så da hadde jeg penger til begge tingene. Tjooohoo!

Butikken ligger i nærheten av Markusplassen, og jeg kan ellers fortelle at området er stappet med de fleste luksusbutikkene det er verdt å nevne. Nå var ikke jeg i Venezia for å shoppe primært sett, så dette var det eneste kjøpet jeg gjorde. Men om jeg kommer tilbake i fremtiden, skal jeg ha lomma full av gryn 😉

For dere som ønsker å besøke butikken, kan jeg varmt anbefale butikkens design, service og sortiment. Det var kun to kunder i butikken da jeg var der, og det gav en helt annen ro rundt opplevelsen enn f.eks på Rue Cambon.

En fin opplevelse for Fru Zagar – selverklært materialist!

louise-300x113

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge