Cellegiften har sluttet å funke og svulsten vokser…

Jeg var på kontroll i går, og det viser seg at Taxolen ikke fungerer som den skal.

Både kulen og lymfen i armhulen har blitt større, så nå har de fremskyndet operasjonen til tirsdag.

Jeg er selvfølgelig veldig redd for at kreften har spredd seg mens jeg har vært i behandling selv om sannsynligheten er liten for det. Syns jeg alltid har oddsen mot meg for det er sjeldent at Taxol ikke fungerer også. Det føles veldig utrygt å være meg akkurat nå. Jeg vet at responsen var god på de første EC90-kurene, men med Taxolen så fungerte det ikke like bra. Jeg fikk den 10`ende Taxol-kuren i går, men de to siste droppes og jeg blir operert på tirsdag.

I dag har jeg vært på Brystkirurgisk poliklinikk på Ullevål og møtt noen fantastisk flotte damer som tar godt vare på meg. Brystet må bort og det må lymfene også. Det blir ingen primær rekonstruksjon da de ønsker å stråle rett på vevet uten protese. Jeg fikk utdelt en fin vattpupp fra Brystkreftforeningen, og takker de rosa panterne for arbeidet de gjør i foreningen.

Nå blir det operasjon først og fire ukers ventetid på svaret fra patologen. Det er planlagt stråling om 5 uker, og før det skal jeg ta et par CT-bilder for å være sikker på at ikke faenskapet har spredd seg til andre organer, samt for å planlegge hvor det skal stråles.

Det blir tøffe 5 uker…

Strålingen tar 3 uker, og etter det er jeg ferdig behandlet.

Ett år etter strålingen håper jeg at jeg fortsatt er kreftfri og at jeg kan få rekonstruert det høyre brystet og fikset det andre brystet så begge blir like og fine. Plastikkirurgene på riksen er flinke, så det tror jeg blir veldig bra!

Jeg skal tilbringe neste uke på Ullevåls sitt Pasienthotell og håper å få oppdatert dere der.

Tusen takk for at dere tenker på meg!

PS: Biopsiene tatt etter MR og ultralyd-funn i det friske brystet var godartede forandringer. Les gjerne om det HER

Lyst til å følge meg på facebook?
Klikk HER
Kommentarer

12 Comments:

 1. Tenker på deg og heier på deg💕💕. Forstår det blir noen spesielt tøffe uke fremover nå😢 Du er i tankene mine hver dag😘 Tøffe tøffe deg🌼

  • Tusen takk, Jannicke! Godt at du tenker på meg. Nå er fokuset å få den syke puppen og lymfene bort, og etter det må jeg bare krysse fingrene.

 2. Kjære gode, tøffe superheltinne Louise!

  Det var trist å lese at det ikke fungerer som det skal.. Vet man hvorfor det ikke virker?

  Jeg kan ikke en gang forestille meg hvordan det er å være deg nå. Jeg sier som en venninne sa til meg da Markus var syk; jeg krysser hele meg for at det ikke er spredning til indre organer og sender deg absolutt alt jeg kan av gode tanker.

  Stor stor stor klem fra Markus og meg 💙

 3. Kjære, Louise !
  Jeg er fortsatt heiagjeng på sidelinjen og jeg forstår at det er tøft å være deg om dagen. Uten at jeg på noen måte klarer å sette meg inn i det. Jeg synes det var flott at det var godartede funn i det andre brystet . Tommel opp for det. Håper det kommer flere fingre i været <3

  Jeg tenker på deg, ofte <3 Sender deg og dine varme tanker <3

  Klem

 4. Så ille at kulen i brystet har vokst, det er jammen tøffe tak for deg dette her.

  Krysser det jeg kan av fingre og tær og heier på deg, tenker mye på deg og på ungene dine.

 5. Masse lykke til <3 Jeg tenker på deg og ønsker deg alt godt! Måtte operasjonen bli vellykket og du bli kreftfri! Husk at vi er mange som er glade i deg og støtter deg <3
  Monica BJ recently posted…Merk alt, alltid!My Profile

 6. Masse lykke til Louise! Vi er mange i heiagjengen din som sender mange varme klemmer! Regner med at det blir noen tunge uker fremover men husk at vi er spredt rundt hele landet og heier på deg og din kamp!

 7. Vi er så mange som tenker på deg, på ungene og på Robert…Nå skal du gjennom dette her, bare må du altså.. Men ok, du er tøffest av de tøffe, og du kommer til å gjennomføre dette også….Millioner lykke til, fineste Louise, om et par uker er du over the top, blir godt bli ferdig! <3 <3 <3

 8. Håper det går godt og at ikke det har spredd seg. Masse lykke til.

 9. Vi går for egosvulst!

  Jeg har trua og heier på deg!

 10. Laila Elise Alknäs

  Er godt og skummelt å lese bloggen din. Jeg fikk beskjed etter prøvetaking på forrige torsdag at det ikke ser bra ut. Har time med kirurg på mandag for å få alle svar og beskjed om videre forløp. Har hatt en tøff uke hvor tankene har vært absolutt over hele fjøla. Mamma til to fine gutter og gift med verdens snilleste mann, allikevel føler jeg meg alene og redd. Fant trøst i det du skriver i kveld. Jeg heier på deg!

  • Huff, Laila, det er jaggu ikke greit å være oss altså. Men om du er i startfasen og kan operereførst så er det positivt.
   Det verste er å ikke vite og å ikke ha kontroll på hverken kropp eller behandling. Derfor skal du se frem til mandag for DA får du litt bedre kontroll på hva som skjer. Jeg er her både på messenger og mail og du vil prate 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.