Kafébesøk versus klesvask!

Da jeg omsider kom meg på beina i dag, lyste djevelens verk mot meg fra badet:

2014-05-27 16.07.06

 

Hva gjorde jeg? Joda, jeg lukket døra! Det kalles fortrenging, og den metoden benyttet jeg meg av i dag. I løpet av døgnet er jeg kun i stand til å være oppe ca 5 timer. Det vil si at jeg har 20-30 % energi kontra hva som er normalt. Noen dager har jeg derfor en avtale med Robert om at den energien kun skal brukes på hyggelige ting. Derfor ble det kafébesøk med min gode venninne istedet for bretting av klær.

Jeg tok Kanutten og kjørte ut til Lillestrøm for å spise lunsj med Inger-Helen på Casa Mia. Inger-Helen er ei pokkers så grepa dame som jeg beundrer sterkt. Hun er en gift tobarnsmamma og bosatt i Nittedal. Hun jobber som sykepleier, er veileder for studenter i praksis via Høyskolen OG skriver masteroppgave. I tillegg får hun tid til å følge barna på aktiviteter, trene og gjøre husarbeid. Jeg tror jaggu i meg hun rekker å mate katta si også…

Som personer er vi veldig ulike, hun er faktisk helt motsatt av meg. Inger-Helen er sosialist, nynorsk-forkjemper og sta som et esel. Til og med NRK lisensen er hun tilhenger av. Vi har lært oss at den NRK lisens-diskusjonen lar vi ligge når vi er sammen, ellers blir vi midlertidige uvenner. Til tross for våre ulikheter så har vi holdt sammen siden vi møttes på jobb for 9 år siden. Hun tørker mine tårer når jeg er motløs, hun sørger for at barna mine får bake pepperkaker til jul, og hun lufter meg på kafébesøk for å nevne noe.

Alle skulle hatt ei venninne som Inger-Helen, og her ser dere henne:

2014-05-27 14.29.08

 

Dere forstår vel at jeg prioriterte dette herlige menneske før klesbrettingen, eller hva?

Nå er jeg totalt utslitt etter kafebesøket. Jeg er tom for energi, men rik på opplevelser i dag.

I morgen får jeg vel åpne døra til badet og gjøre noe “nyttig”. Gabriel trenger nybrettet Donald-truse til helga.

Ha en fin dag folkens!

louise-300x113

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.