Burt`s Bees – ny favoritt <3

//Reklame//

rp_BURT2-1024x7811.jpg

I samarbeid med Vidunderbarn har jeg fått teste ut en av de herlige og naturlige tinted lip balmene med hint av farge fra Burt`s Bees. Jeg har hatt lyst til å teste ut denne serien lenge, og nå fikk jeg altså muligheten.

Jeg valgte den med mørkest farge, Red Dahlia. Den gir en svak farge i seg selv, og  jeg føler den forsterker min naturlige leppefarge på en flott måte. Den ser altså en del mørkere ut på stiften enn hva den blir på leppene. Men nå er jo ikke dette en leppestift, men en lip balm som kun skal gi et hint av farge.

Burt`s Bees tinted lip balm er 100% naturlig og inneholder bl.a. sheasmør, blomstervoks (Ylang Ylang og Jasmin), bivoks og vitamin E. Den lover både mykhet og næring til såre og tørre lepper – og jeg skal love dere at den holder hva den lover. Leppene føles utrolig myke og ikke klissete som ved andre typer lip balm. Den hverken smaker eller lukter kunstig. Duften er behagelig, svak og søt.

Jeg syns også det er positivt at den sitter lenge på leppene. Det føles ikke ut som om jeg må ta på lip balm hvert kvarter for å holde det ved like.

Jeg er spesielt svak for søte innpakninger og designet på produktenes emballasje. Jeg ble derfor positivt overrasket da jeg så den lekre beholderen lip balmen kom i. Den er som en sylinder med lip balmen liggende inni. Jeg har faktisk ikke klart å kaste den 🙂 Nå står den på “badehylla” mi, som forøvrig er et gammelt vaskebrett som min svigermor kjøpte til meg på Vestkanttorget.

Min flotte samarbeidspartner Vidunderbarn selger de nå på tilbud til kun kr 49 pr. stk. Ordinær pris er 119 kr pr. stk, så dette er litt av et kupp! Lageret er ikke veldig stort, og det gjelder å sende inn bestilling så fort som mulig 🙂

Husk at Vidunderbarn har egen frakt på kun 45 kr ved små forsendelser. Denne nettbutikken har utrolig mye fint til mor/barn, så man kan jo spare frakt ved å legge til litt ekstra ting man trenger også.

Vidunderbarn har følgende farger på lager:

Tiger Lily: gir en svak farge av aprikos med glans.

Honeysuckle: gir en lett aprikosfarge med glans.

Hibiscus: gir en lett rosa farge med glans.

Red Dahlia: gir en mørk rød/burgunder farge med glans.

Du finner de alle HER

Jeg ønsker meg flere farger til jul 😉

louise-300x113

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.