Bursdagstips: Lucky Bowl

I dag har vi feiret Gabriels kommende bursdag for guttene i klassen!

Gabriel “bestilte” bursdag på Lucky Bowl på Lørenskog for en stund tilbake. Det er 17 gutter i klassen, ikke alle kunne komme, men det la ingen demper på stemningen.

Det var 8 stk ivrige gutter som spente på seg bowlingskoene klare til en annerledes bursdag. De har pusset opp lokalet nå, og vi fikk et eget rom med fire separate baner, egen spiseavdeling og en vertinne som virkelig visste å yte service.

Gabriel fikk krone på hodet og en stor slush i gave fra Lucky Bowl. Vi startet så med gaveåpningen for dette var nemlig en gave han kunne bruke underveis i bursdagen. Alle guttene hadde spleiset på en gave Gabriel har ønsket seg i veldig lang tid: et knallgult kamera som både tar bilder på land og under vann. I tillegg fikk han et stort minnekort. Dermed kunne hele bursdagen dokumenteres underveis med det splitter nye kameraet!

Så var det tid for halvannen times bowling. Guttene ble delt inn i to lag og la inn bilder av seg selv som dukket opp i utrolig morsomme animasjoner underveis i spillet.

De var kjempe flinke til å bowle og kjeglene deiset ned en etter en.

Jeg kunne sitte ned med en kaffekopp og nyte det faktum at alt ble ordnet av andre enn meg.

Pizza, brus, is, kake og godteposer ble ordnet av personalet, og det kastet de seg over etter to serier med bowling. Det vanket gratis kaffe og sjokolade til alle oss voksne som var tilstede. Det satte vi stor pris på!

2.5 time er mer enn nok for viltre 7 år gamle gutter, og det var en fornøyd gjeng som takket Gabriel for selskapet etter maten.

Jeg er så glad for at det finnes steder som dette å feire bursdag på. Barna koser seg, alt blir ordnet og vi foreldre slipper masse stress.

Jeg vil gjerne takke de to flotte damene på Lucky Bowl så mye for en super service i dag!

Dette kan varmt anbefales, og jeg kan også tipse dere om at prisen slett ikke er verst 🙂

 

Kommentarer

2 Comments:

  1. Outsourcing er en flott ting, også for sånne som meg med null plass. Hjerterom strekker seg liksom ikke hele veien alltid.
    Avdelingholt/ Anja Holt recently posted…«Ja» sa de alle sammen….My Profile

  2. He he he, outsoursing er det beste som finnes!!! Det har blitt så fint der nå og rett ved deg også😊 Ta med deg jentene på burger og bowling😁
    Louise recently posted…Bursdagstips: Lucky BowlMy Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.