Bursdag og oppkast i skjønn forening…

rp_bursdag-1024x781.jpg

I går tok jeg med begge barna og reiste en tur til Fredrikstad. Mannen måtte bli hjemme da det var hans tur til å få besøk av slemme magetroll.

Jeg fikk feire bursdagen min litt på forskudd i år!

På min side av familien pleier vi nemlig å ha 3 bursdager i året. På disse bursdagene feirer vi de av oss som har bursdag på noenlunde samme tid. På den måten får alle muligheten til å delta, og det er veldig praktisk med tanke på min kjære aldrende  bestefar.

Denne gangen hadde vi hele fire bursdagsbarn: mamma, far, mitt tantebarn og meg!

Nydelige snitter, kaker og gaver vanket det på meg i går, og jeg er veldig fornøyd med feiringen. Jeg fikk for det meste penger, og de er allerede på vei inn på sparekontoen. Jeg måtte gjøre et innhogg i den da jeg kjøpte den siste Mulberry-vesken min. Og det innhogget hadde jeg ikke gjort om jeg ikke visste at min snille familie vet å gi meg tilskudd til nye Mulberry-ting hver bursdag og jul 😉 

Jeg fikk en nydelig genser fra H&M også. Kjempe fint snitt på den, og jeg gleder meg til å ta den i bruk.

Det beste med å ha bursdag, er faktisk de fine ordene som står på kortene jeg får. Jeg har lest kortene flere ganger i dag for jeg setter så pris på ordene som står der. Spesielt verdsetter jeg kortene fra mine to brødre veldig høyt.

Alt var i grunn fryd og gammen….helt til vi skulle reise hjem.

På hjemturen ble nemlig Sanne syk og spydde ned hele bilen min. Jeg har vasket og vasket, men syns lukten henger i. Så hvis noen av dere vet om en Wonderbaum med god lukt, så er jeg åpen for forslag.

Pokker heller – jeg er da fra Østfold!

louise-300x113

Kommentarer

5 Comments:

  1. Sett en skål med eddik i bilen. Den “trekker til seg” vond lukt.

  2. Huff. Ikke bra. Har heldigvis aldri opplevd det selv. Men regner med det er et par Taxi sjåfører som sikkert har noen råd her..

  3. Fru Jacobsen (@frujacobsenno)

    Masse masse god bedring i heimen ❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.