Buksedress i sola!

//Reklame//

louise

 

//Jumpsuit: me&i (sponset) -Sko: The last conspiracy – Veske: Mulberry – Solbriller: Polaroid fra SunglassesShop (sponset)//

I dag er det strålende sol her i Oslo. Jeg har vært ganske dårlig og befunnet meg stort sett på soverommet de siste to ukene, men i dag var formen litt bedre. Jeg kjørte derfor ned til sentrum for å spise lunsj med lillebroren min for å feire at han endelig var ferdig med sin bachelor i psykologi.

Vi hadde et par nydelige timer på uteserveringen til Egon midt på Karl Johan. Det var godt å se det yrende folkelivet som dukker opp så snart sola viser seg frem. Jeg blir raskt sliten, så det holdt med et par timer. Jeg er ikke vandt til å gå noe særlig eller å ha sko på føttene, så nå er de såre, hovne og fulle av gnagsår…

I dag tok jeg på meg mitt yndlingsplagg fra me&i: jumpsuiten! Jeg kuppet til meg to av disse i grønt og svart da jeg var me&i-vertinne i våres. Det var lurt, for den svarte ble raskt utsolgt. Den grønne kan man få på salg nå til 390 kr, ta en titt HER. Egentlig mente jeg at disse kun passet tynne mennesker, men etter hvert klarte Lisbeth (selgeren) å overbevise meg om at disse passet folk i alle fasonger. Jeg er glad for at jeg hørte på henne, for dette er det mest behagelige plagget jeg eier. Jeg syns ikke det gjør noe å bruke svarte klær selv om det er sommer. Det viktigste er at man trives med det man går i selv.

Nyt ettermiddagen i sola, folkens!

louise-300x113

Kommentarer

2 Comments:

  1. Ah, jeg har så lyst på den buksedressen! Den er så utrolig fin og DÈT deilige stoffet da =)
    Monica BJ recently posted…Ebay-Tips #3My Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.