Bloggerne i Inspira

Bloggerne i Inspira-bloggnettverk

 

holt

Avdeling Holt

Jeg heter Anja Holt, født 4.mars 1976. Er nok landets stolteste mamma til to perfekte prinsesser med en og annen nykke eller to (Ida er født i 2003 og Vilde i 2005). Jobber full tid som salgssjef og bruker en del tid på trening fordi jeg også liker å lage (les= spise) mat. Skriver om mat, trening, rollen som «100% mamma 50% av året,» litt om fordommer, nyhetsbilde og mye fokus på de små tingene som lager perfekte øyeblikk i et ikke perfekt liv.

*

FruBevers hverdag

Jeg er Linn – daglig leder i familien Omre Jakobsen!
Jeg er gift med Robert – drømmemannen. Mamma til gutter født mai 09, juli 13, september 14 og januar 16. Termin med minste tilskudd våren 18!
Jeg startet å blogge som en motvekt til alle de «perfekte» bloggene som finnes – her liker jeg at ting ikke er perfekt. Huset må ikke være skinnende rent, fritt for leker og jeg må ikke trene 5 ganger i uken. Ikke for å være en god mamma. Her i huset er det stort sett leker overalt hele tiden, ikke baker jeg brød hver morgen og trening har jeg gitt opp for lenge siden. Men hva gjør vel det? Så lenge guttene mine har en god hverdag? Det er DET alt handler om til slutt. Hverdagen! – og jeg digger den.

*

cropped-headerfrujacobsen2

Fru Jacobsen

Jeg heter Trine Lise. Jeg er 30 år, gift og firebarnsmor. Her på bloggen skriver jeg om alt som dukker opp i en småbarnsmors hode.

Bloggen er mitt fristed og min terapi:)

*

Naturmamma

Jeg heter Anita, er 31 år fra Vestlandet, er trebarnsmamma og samboer. Jeg elsker skogen, naturen og enkelhet.
På bloggen naturmamma finner du en hel verden av natur, miljø, zero waste, minimalisme, selvforsyning, gjenbruk, DIY og masse annet kjekt.

 

*

didriksen

Livet i Casa Didriksen

Jeg heter Laila og er firebarnsmamma og distriktslege. Fire barn født i 06,09,12 og 15. Tre jenter og en gutt. Blogger om livet med stort og smått og det som er viktig akkurat der og da. Bloggen har blitt en fin «dagbok» som hele familien liker å lese for å huske tilbake. Av og til slår jeg til og skriver noe som er interessant for allmennheten og deltar således i «samfunnsdebatten».

*

Louises lille verden

Jeg heter Louise. Jeg er 35 år gammel, er gift og har to barn. Jeg fikk en virusutløst ME-diagnose i 2012, og livet mitt ble snudd på hodet. Det er tøft å være syk småbarnsmor, men denne bloggen skal ikke være svart og trist. Den skal heller være en minnebok for alt det fine som skjer i livet mitt, det morsomme jeg får oppleve, og tanker jeg har om ting som opptar meg.

*

stork

Enestående mor

Jeg heter Katinka og er en selvvalgt enslig mor, enestående mor, solomor… kjært barn har mange navn. Du kjenner meg kanskje fra tidligere som “Ønskemor” med bloggen “Mitt Storkebarn”. Men nå har jeg flyttet hit og bruker mitt eget navn. Etter en lang reise fra første forsøk på å bli gravid i 2011 lyktes jeg endelig sommeren 2014 og i mars 2015 kom vakreste lille Storkfrøken til verden. Nå er jeg gravid igjen med tvillinggutter som ventes våren 2017. Jeg blogger om mitt liv som enestående mor og alt som opptar meg.

*

petrus

Petrus og Petrine

Jeg heter Nann Karin og jeg er så heldig at jeg ble mamma sent i livet, – selvfølgelig til en flott fyr. Bloggen inneholder hverdagsbetraktninger og det som har fokus der og da. Det kan være ting vi opplever eller temaer jeg kommer bort i, tenker på eller møter gjennom jobben som lærer. Det fører til at Petrus ikke alltid er vår gutt, men kan være et tenkt barn eller et barn jeg har observert. Jeg er alltid Petrine og innleggene er alltid ført av min penn. Velkommen inn til vår verden i ord og bilder.

*

absolutthjemme

  Jeg er Linda og skriver bloggen Absolutt hjemme/Hotell Hagen. Gift, 8 barn. Vi roter mye, bråker mye, koser mye, ler mye og er veldig opptatt av hjemmelaget pizza og pannekaker. Hos oss er det alltid (litt for mye) liv og vi prøver så godt vi kan å leve i harmoni. Mor er hjemmeværende og far jobber i eget firma, Den Røde Gorilla, hvor han leser og produserer reklame til radio og tv etc. Velkommen til oss!

 *

Skogfrue

Her vil du finne glimt fra en forholdsvis mistilpasset hulders hverdag, samt tips og inspirasjon til en grønn livsstil i et alt annet enn grønt samfunn. I tillegg vil du finne en god del om litteratur her, av mange slag, men kanskje spesielt ecofiction, fantasy og myter.

*

Monicas liv

Jeg heter Monica, er 92-modell og gift med drømmemannen Simon siden 2012. Sammen har vi to barn, Miriam Elise (2014) og Jakob (2016). Til daglig er jeg student, hvor jeg studerer realfag for å bli ungdomsskolelærer. Jeg er ei kreativ jente som er glad i prosjekter, både når det gjelder håndarbeid og på bakefronten. Jeg er glad i gjør-det-selv-prosjekter, gjerne sammen med barna. Dette, sammen med skrivelysta, er grunnlaget for bloggen der jeg deler tanker i den hektiske hverdagen til en ung, aktiv tobarnsmor.

Kommentarer

Comments are closed