Blaff fra fortiden!

studull

Formen er fortsatt elendig etter turen til Slovenia i høstferien. Sånne ting tar på! Jeg ligger derfor for det meste i flatt sengeleie. Først i dag har jeg orket å blogge, samt vært en times tid ute.

Det er fort gjort å bli lei, sint og deppa av å være så syk over så lang tid, men desto viktigere er det å finne glede i de små tingene livet byr på. Her om dagen lo jeg meg fillete av dette bildet jeg fikk tilsendt av Cecilie, min kulling fra Sykepleierhøyskolen. Bildet er tatt på ortopedisk avd., Ullevål sykehus i 2004. Her hadde jeg min siste praksisperiode før jeg var ferdig utdannet. Akkurat hvorfor jeg ser så sint og sur, ut husker ingen av oss. Bildet dukket nemlig opp på hennes gamle Foto Knudsen-konto, og det er altså mange år siden det ble tatt. Jeg ser ikke særlig sympatisk ut, og jeg håper jeg hadde smilet på plassen etter at kaffekoppen var inntatt og arbeidet med pasientene startet. Mulig dette bildet ble tatt litt tidlig om morgenen…

I går ringte min barndomsvenninne, Siv, og da satt lattermusklene løst nok en gang. Det gjør de alltid når hun ringer. Det er så godt å le litt. Føle at man lever. Ja, for jeg lever med et fokus på å skaffe meg livskvalitet til tross for de begrensningene jeg har.

Takk for latteren, jenter!

Hvor ofte ler dere, folkens? Håper det er masse i løpet av en dag. Da frigis nemlig hormoner som hjelper oss med å føle tilfredshet og lykke. Kanskje dere kan le litt av det sure trynet mitt på bildet over? 😉

louise-300x113

Kommentarer

3 Comments:

 1. En god latter forlenger livet sies det. Og det har jeg full tro på! Jeg ler av/med guttene mange mange mange ganger om dagen. Hvem liker vel ikke en god latter? ?
  Linn / frubevers hverdag som daglig leder i familien O.J. recently posted…Vi har adoptert en MORMOR og vi tatoverte henne!!My Profile

 2. Haha, fine du <3 Du er vakker uansett, men med det flotte smilet og den gode latteren din kler deg nok hakket bedre <3
  Fru Jacobsen (@frujacobsenno) recently posted…Spar masse penger på netthandelen hos rabble.noMy Profile

 3. Jeg ler så mye jeg kan, aller helst så tårene triller, jeg kan skrive under på at man føler seg tusen ganger bedre etter en skikkelig latterkule!

  Stor klem, håper svarene her får deg til å smile!
  Avdelingholt/ Anja Holt recently posted…Heldiggrisen meg!My Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.