Black Friday!

2015-11-27 17.15.54

//Morris: Lue og refleks//

I dag er det jo den store handledagen med masse gode tilbud.

Black Friday er jo en tradisjon som kommer fra Amerika, og jeg syns det er interessant at de samme folkene som kritiserer både Halloween og Valentines Day – shopper rumpa av seg i dag. De klager på at tradisjoner som gagner handelsstanden får rot i Norge, men så lenge de får goder av det selv så er det tydeligvis greit. Senteret var fullt av utenlandske storfamilier, uføre, handikappede, pensjonister, turnusarbeidende, folk som hadde dratt tidlig fra jobb, barn, eldre, yngre. Kort sagt alle samfunnets mennesker – i hvertfall de som hadde mulighet til å handle på dagtid! Dobbeltmoralister på rekke og rad som velvillig dro sitt VISA-kort uten å reflektere at dette også er et stunt for handelstanden.

Gabriel har hatt planleggingsdag i dag, og jeg hadde lovet han en tur på Brynsenteret. Jeg var dessverre skikkelig kvalm og dårlig på formiddagen i dag, men formen ble såpass at vi kunne ta en halvtime på senteret nå i ettermiddag. Veldig deilig å ha Brynsenteret tvers over gata.

Mine kupp ble en lue i deilig cashmere fra Don Donna, samt en kul refleks. Begge deler kjøpte jeg hos Morris med 20 % avslag.

2015-11-27 17.18.31

Reflekser er utrolig viktig, men de er sjelden kule. Det verste jeg ser er folk som har et sånt refleksbånd surret på veskestroppen. Morris selger reflekser fra Firefly, og du kan se de forskjellige HER. Vet ikke om jeg syns den er harry eller kul, men nå er jeg i hvertfall synbar i mørket.

2015-11-27 17.22.28

Gjorde noen bra kupp på KappAhl også, jeg. Hadde litt bonus å bruke opp, så da ble det to luer til barna for 20 kr pr.stk og sokker til Sanne for 30 kr. Hadde enda mere bonus så da ble det sokker på meg også.

Har dere gjort noen gode kupp i dag?

louise-300x113

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.