Bitten på Høvik: Tips til alle Mulberry-elskere!

Denne bloggen handler jo om mine hverdagsgleder.

Jeg opplever ikke så mye nå da jeg er ganske syk av min ME, men jeg har lært at jeg må ta vare på de små gledene livet mitt har å by på. Min store interesser for vesker gir meg mye glede.

I ettermiddag kjørte Robert og barna meg til en butikk jeg alltid har hatt lyst til å besøke. Denne butikken ligger på Høvik i Bærum, og den er full av skatter. Navnet er Bitten AS -husk det navnet!

Jeg elsker Mulberry, og det har jeg gjort i 15 år. Bitten er forhandler av Mulberry i tillegg til en rekke andre flotte merker. Dette er en familiedrevet og ganske stor butikk. Som dere ser på hovedbildet så har de et godt utvalg av Mulberry-produkter.

Skulle gjerne hatt en sånn pute og det pleddet som ligger på toppen der. Så lekkert!

Når jeg er i sånne butikker må jeg ta noen minutter å bare suge inn alt det flotte jeg ser. Dette er som en godteributikk for meg, og jeg skulle gjerne kjøpt alt sammen.

Nydelig tilbehør i glasskap.

Jeg fikk verdens beste service av Janecke. Makan til blide, engasjerte og tvers gjennom hyggelige mennesker skal man lete lenge etter. De er like hyggelige på telefon som i butikk, og de sender gjerne bilder av produktene på sms. Folk som gir sin ærlige mening og som ikke blir irritert av min beslutningsvegring, setter jeg ekstra stor pris på. For en fantastisk butikk!

Barna fikk dessuten kose litt med Burre. Dette er en gammel mops som eies av en av damene, og han gir krydder til shoppingtilværelsen. Så fin en liten hund!

Bitten på Høvik er vel verdt et besøk for de av dere som liker sminke, parfyme, interiør, klær, sko, smykker og vesker. Alt finnes på et sted, og jeg skal garantert tilbake når formen tillater det. Og for de av dere som ikke bor i nærheten så kan jeg betrygge dere med at Bitten-damene sender i posten også.

En vakker Mulberry Antony i oak ble med meg hjem, og nå er den ferdig impregnert. Jeg fikk faktisk med Collonil spray gratis, og det er god service. Bitten AS har 8 dagers bytterett, men den har jeg ikke tenkt til å benytte meg av. Litt tørking nå så er den klar til å bli med meg på livets vei.

Tusen takk for besøket, Bitten-damer!

Og takk til Robert og barna som gjorde det mulig for meg å oppleve dette.

Kommentarer

2 Comments:

  1. Så flott med litt mindre butikker i ett land med flere og flere kjeder!
    Avdelingholt/ Anja Holt recently posted…Cupcake eller muffins – den er i hvert fall basert på en råtten banan eller toMy Profile

  2. Enig, og servicen var ekstremt bra😊

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.