Bikiniklar? De færreste er vel det…

//Reklame//

bikini1

Man har ikke svelget juleribba før artiklene om sommerkroppen og tips til å bli bikiniklar tyter fram i magasiner og blader. Jeg har ikke kledd bikini siden jeg var rundt 14 år, og da så jeg ut som en pinne. Det er jo å være en pinne som er in på stranda, ikke sant? Etter å ha tilbragt gårdsdagen på Ingierstrand kan jeg heldigvis konstantere at de færreste der var særlig bikiniklare, og at jeg ikke skilte meg ut i så måte.

Jeg husker godt min redsel for å ha på bikini den første sydenturen etter at Gabriel ble født. Sannheten var at jeg fikk en skikkelig selvtillitsboost. Rundt meg lå det strødd rynkete bestemødre toppløse uten sjenanse, og på restaurantene langs stranda satt det halvgamle mannfolk med ølmage og speedo.

Joda, det ble tur på stranda i år også selv om jeg bærer på 10 kg ekstra. Man føler seg alltid litt bedre når man kan handle inn noe nytt strandtøy. Alt dere ser på bildet over er fra KappAhl sin Hampton Republic 27- serie. Om kroppen ikke er bikiniklar så skal det i hvertfall ikke stå på tilbehøret. Jeg syns disse plaggene er så nydelige, og bikinien satt greit på. KappAhl er flinke til å lage klar som passer en normal kropp. Det gjelder også bikiniene uten at “kjærring-faktoren” blir for høy av den grunn.

bikini2

Til og fra stranden liker jeg å ha en strandkjole eller shorts og t-skjorte på. Kjolen jeg skal bruke i år er gammel, men de to overdelene er nye og fra samme serie som det andre tilbehøret. Hatten er også fra KappAhl, og den fikk jeg på et pressevent jeg var på tidligere i år. Endelig kan jeg ta den frem!

bikini3

Her er jeg på stranda i går. Å være bikiniklar for meg betyr å ta på meg min nye bikini på min gamle kropp, gå ut i sola og spise en is. Man trenger ikke lage et større problem ut av denne sommerkroppen enn det 😉

I samarbeid med KappAhl vil jeg gi bort et gavekort på 500 kr til ei dame som velger å være fornøyd med seg selv, men som kunne trenge en oppmuntring i form av ny badedrakt/bikini eller annet sommertilbehør.

Legg igjen en kommentar under innlegget, og fortell hvorfor den du melder på skal vinne 🙂

Vinneren offentliggjøres her på bloggen den 1. juli kl 19.00!

louise-300x113

17 Comments:

 1. Jag har efter att ha gått många rundor med mig själv bestämt mig för att jag ska bege mig till stranden iår till trots för att jag inte ser ut som alla andra. Jag ska strunta i att folk tittar på mig där jag kommer gåendes pch endast har ett bröst. Jag ska njuta solen och livet och vara tacksam för att jag lever istället för att vara rädd för att folk ska tycka att jag är onormal. Hade väldigt gärna vunnit detta gavekort och köpt mig lite nya kläder tex en super fin solhatt som den i inlägget ovan. Håller tummar och tår att den lyckliga vinnaren blir mig ?

 2. Jeg syns min gode venninne Maria fortjener en liten oppmerksomhet!! Hun har klart å få en nærmest ny kropp gjennom trening og sunt kosthold, men som student har man dessverre ikke mye penger til å oppgradere garderoben… Dermed blir det til at hun må gå i de samme klærne som ofte er altfor store, hadde vært topp med gavekort på noen nye klær da 🙂

 3. Tom Kenneth Green

  Jannicke 😀 Fordi hun er søt <3

 4. Siden man ikke burde nominere seg selv, så ønsker jeg å nominere min gode venninne Linda, som opplevde samlivsbrudd i vinter og som kunne trengt å unne seg klær til seg selv. Hun setter sønnen sin på snart 2 først, og seg selv i annen rekke. Hun kunne trengt noe ålreit badetøy for å føle seg fresh og fin 🙂
  Helene Viktoria recently posted…Bilder fra de siste dagene 🙂My Profile

 5. Meg selv! Fordi jeg for første gang i mitt liv er fornøyd nok til å gå i shorts, bikini, trene i kun sports bh etc.! Ikke at jeg ser noe særlig annerledes ut nå enn før, men jeg har akseptert hvordan jeg ser ut og skal ikke la det sette en stopper for hva jeg skal gå med i sommer!:)

 6. meg selv – har slitt med spiseforstyrrelser og selvskading – men er tøff nok til å gå i shorts

 7. Selv om jeg har gått opp fra en xs til m etter langvarig sykdom er jeg fortsatt fornøyd med meg selv, lår og rumper er jo så flott! Men alt av badetøy i skuffene er jo for smått så denne konkurransen ønsker jeg å være med på!

 8. Margrethe K. J.

  Jeg vil gjerne vinne til min kjære venninne Lene som nettopp har hatt bursdag. Hun tok slankeoperasjon i fjor og har vært så kjempeflink til å opprettholde formen, hun har begynt med geocaching og har blitt kjempesprek! Hun har lagt om livsstilen helt. Nydelig jente både på innsiden og utsiden! margrethekarijord(ætt)gmail.com

 9. Jeg vil nominere meg selv… Jeg mener man skal være fornøyd med seg selv, det er en grunn til at man har fått den kroppen man har! Selv om man kanskje aldri blir 100% fornøyd, blir det ikke bedre av å klage! Jeg har alltid slitt med å finne bikini som passer fint pga størrelse, og etter å ha født barn er det enda vanskeligere. <krysser fingrene! =)
  Monica BJ recently posted…JordbærhageMy Profile

 10. Jeg er med. Jeg er helt fornøyd med meg selv, til tross for mammamage. Vit har jeg gått ned endel kilo, men jeg kunne sikkert ha gått ned 10 kilo til, uten å bli syltynn. Jeg har til og med tatovert meg på siden av ribbeina, så magen skal vises frem i sommer.. hehe.. Jeg er egentlig litt stolt av magen min jeg. Det har jo tross alt bodd tre nydelige barn inni der. Bikini har jeg ikke brukt på flere år, så det hadde vært veldig greit med en ny en.. hehe
  Hild Frøya recently posted…G R Y T E B A K K EMy Profile

 11. Badetøy hadde vært midt i blinken nå! Har hatt litt komplekser for kroppen fordi jeg ikke synes den ser kvinnelig nok ut – men man må jo bare blåse i det og være fornøyd med det man har. Det er tross alt bare noe som bærer rundt på hjernen hvis man ser fornuftig på det – er ikke så farlig hvordan man ser ut, så lenge kroppen fungerer. Hadde likevel vært kjekt å velge seg ut badetøy som fremhever det jeg er mest fornøyd med!

 12. Janne Kari Viken

  Syns det er vanskelig å finne bikinier så passer, må ha ekstra støtte til brystene å derfor blir utvalget veldig lite å dyrt. Har 2 bikinier som eg har hatt noen år no så kanskje på tide å fornye seg litt ^^ hadde derfor blitt super glad for dette gavekortet. 🙂 De har så mye fint på kappahl men det koster jo litt.. krysser fingrene å vil samtidig ønske deg en flott uke 🙂 er viktig å vere fornøyd med den kroppen man har! 🙂

 13. Guro Margrethe skjold

  Jeg synest jeg bør vinne da jeg har gått ganske mye ned i vekt og vil gjerne ha noe flott å ta meg ut med

 14. Hei, jeg vil gjerne vinne dette til min aller beste venninne, hun har i lang tid vært redd for å vise seg selv frem i bikini. Hun droppet ut fra en leir bare fordi det var badeland der vi måtte gå. Hun har nå blitt med på forskjellige ting der hun har måttet bade. Hun har forandret seg på en utrolig måte! Jeg synes hun fortjener å få dette siden hun skal reise til syden om 2 uker og ikke har mer enn en bikini.

 15. Mamma! Fordi jeg synes hun fortjener det 🙂 Hun betyr alt for meg og har hjelper meg med alt 😀

 16. Merete Korsgaard

  Hei Louise 🙂

  Takk til deg for en kjempefin giveaway 🙂
  Ikke sikkert jeg fortjener gavekort mer enn noen andre, så jeg ønsker gi det til min søster som har gått ned over 60 kilo. Hun har virkelig fortjent dette, slik at hun kan oppgradere garderobeskapet sitt.
  Håper du også synes hun fortjener det 🙂
  Ønsker deg og dine en riktig GOD SOMMER! 🙂

  Beste hilsen fra Merete
  m-korsg@online.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge