Barnevaderen: Et sikkert valg i barnehagen!

//Reklame//

gbv1

Høsten står for døra, og med høsten kommer også regnet. Nå har det jo regnet i bøtter og spann denne sommeren, så sånn sett blir det liten forandring. Selv om vi voksne ikke setter særlig pris på regnet, finnes det mange små barn som elsker å hoppe i sølepytter og danse i øsende regn. For at barna ikke skal bli våte og kalde, kreves det godt regntøy.

Mine barn bruker produkter fra Barnevaderen, og det er både de og jeg glad for. Sanne elsker sin rosa Ariel poncho. Den er nemlig fin å se på samtidig som den dekker både henne og skolesekken når hun går til skolen. I tillegg har den lomme på magen som hun har mobil og busskort i. Jeg setter også pris på at den har reflekser, da hun går til skolen i høstmørket. Hun har fått mange beundrende blikk fra småjentene på skolen, og til og med guttene i klassen gav henne komplimenter – det var stas 🙂

Gabriel, på sin side, har blitt bestevenn med sin barnevader. Nå kan han hoppe i vannpytter uten å bli våt på beina. Det er nemlig hans favorittaktivitet i barnehagen. Buksen har trippelsveisekant i overgangen til støvelen, og ikke en eneste gang har mor her måttet ta med vått tøy hjem fra barnehagen. Den er romslig nok til å ha godt med klær under, og han blir heller ikke klam. Enden på stroppene er også sydd fast slik at spennen ikke sklir ut. Disse barnevaderne kommer i mange ulike farger og design, og Gabriel har allerede sett seg ut hvem han vil ha neste gang. Synd jeg ikke visste om disse produktene da barna var helt små. De har nemlig krabbevadere også 🙂

Som mor setter jeg pris på god kvalitet. Vanligvis sliter barna ut et regnsett pr. sesong, men denne gangen har Gabriel brukt barnevaderen sin et helt år uten at den har tegn på slitasje. Overgangene er sveiset sammen (ikke sydd), og jeg tror at dette i tillegg til godt stoff gjør den slitesterk. Jeg har også vasket den flere ganger. For at støvlene skal få tørke, har jeg tatt ut innersålen og vrengt buksen ned slik at det kommer luft til støvlene. En gang satt jeg også skotørker oppe i dem. Gode vasketips finner du også HER Man får dessuten med en info brosjyre om bruk av produktet i pakken. Det er forresten tilbud på camo-modellen nå, se HER (scroll ned til midten av siden).

gbv2

I sommer spurte Gabriel meg om det ikke fantes en matchende regnjakke til barnevaderen hans, og det gjør det selvfølgelig. Veldig greit ha et helt sett når man er ute i regnet. Vi tittet på jakkene som finnes i sortimentet, og han valgte seg en knall grønn. I dag var det en stolt gutt som møtte opp på posten med pakkelapp i handa. Nå venter han bare på mere regnvær sånn at han kan prøve den ut i barnehagen. Regnjakkene kan dere se HER

gbv3

På siden med regnjakker finnes det forretsen en måletabell som jeg syns var veldig smart. Disse er store i størrelsen, så det var en god sikkerhet å kunne måle på forhånd. Tilsvarende måletabeller finnes også for krabbevader og barnevader.

2015-08-10 12.03.04

Jeg vil også minne dere på et flott barnehagetilbud som kjøres nå. Dette er beregnet på barn, foresatte og voksne i barnehager eller andre grupper som har lyst til å slå sammen sine bestillinger (minst 10 produkter). Tar man jobben med å henge opp et bestillingsskjema i f.eks barnehagen slik at folk kan skrive opp det de ønsker å bestille, samt ordner med betaling osv får man et valgfritt produkt gratis fra tilbudsvarene (ikke inkl. i de 10 produktene man minst må bestille).

Vi kan varmt anbefale Barnevaderens produkter til dere lesere. Produktene er preget av god kvalitet som holder over lang tid, de holder barna tørre og de har flotte farger og mønstre som appellerer til både de små og de litt større barna.

Følg gjerne Barnevaderen på Facebook HER og Instagram HER for gode tilbud og informasjon om nye produkter.

Lyst til å lese flere av mine innlegg om disse produktene? Se innlegget om Gabriels barnevader HER og Sannes poncho HER

louise-300x113

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.