Barnevaderen: Ariel poncho til jente…

//Reklame//


ariel2

Barnevaderen.no har gitt Sanne muligheten til å teste ut en nydelig regnponcho som de har tatt inn et lite parti av, og som straks legges ut for salg i nettbutikken deres. Vi er kjempe fornøyde, og grunnene til dette skal jeg fortelle dere om nå:


Sanne er nå 8 år gammel og mener selv det er upraktisk å bruke regntøy til og fra skolen på regntunge dager. Det er heller ikke lov å ha med paraply på skolen, så hun ble kjempe glad da hun pakket opp ponchoen for et par dager siden. Den kan hun nemlig lett få av og på seg. Under kan hun fint ha en varm jakke på kaldere dager. Det er jo en kjent sak at regntøy ofte ikke isolerer så godt eller har god plass til varmere klær under. En annen praktisk ting, er at ponchoen dekker sekken hun har på ryggen slik at den ikke blir våt. Nettopp våt sekk er et problem både ved bruk av paraply og regntøy.

ariel4

 Regnponchoen heter Ariel og er i rosa med gul lomme og kant. Vi opplever at den er stor i størrelsen. Sanne har her str 134, og det er også klesstørrelsen hun bruker nå. Til og med jeg fikk den fint på meg. Dette syns Sanne var en stor fordel for da kan hun ha den helt til hun blir voksen 😉

ariel3

Den har fine reflekser på slik at hun er synlig i mørket. Materialet virker tykt og solid. Denne ponchoen er tydelig av god kvalitet. Sanne likte godt lommen foran. Der har hun busskort og mobiltelefon når hun dra på skolen i regnet. Hetten sitter godt på hodet, og den kan strammes inn foran rundt ansiktet med strikker. Den har ingen løse snorer som henger ned og kan skape eventuell kvelningsfare.

ariel1

Ved håndleddene har den knapper som holder stoffet på plass. Det syns jeg var en veldig fin finesse jeg ikke har sett før på andre regnponchoer.

ariel5

Sanne har også godkjent “snurreeffekten” 😉 Hun liker godt å være ute i regnet, og det var tydelig å se at hun var stolt av den nye ponchoen sin. Da hun kom inn etter å ha vært uten en halvtime i øsende regn, var hun god og tørr på kroppen.

Prisen på denne i nettbutikken tørrebarn.no vil kun ligge på 330 kr, og da er faktisk porto inkludert.  Det er kun et lite parti som er tatt inn foreløpig, så det lønner seg å være raskt ute når den legges ut i starten av denne uken.

Ariel regnponcho til barn kan varmt anbefales av Sanne og mamma!

louise-300x113

Følg oss gjerne på Facebook:

Barnevaderen.no

Louises lille verden

Lyst til å lese flere av mine innlegg om produkter fra Barnevaderen.no? Ta en titt HER og HER!

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.